Sunt câteva lucruri esențiale pentru orice doamnă: genul de chestii irelevante domnilor, fără de care tu nu poți pleca de acasă. Nu liniștită, cel puțin. Am făcut un sondaj printre colege și am stabilt că sunt câteva lucruri de care suntem dependente și mândre de asta.

  1. Telefonul, deși poate părea rezervat discuțiilor cu amicele, e esențial. Pur și simplu nu ne simțim confortabil fără el. Mai ales în situații periculoase, ca reducerile.
  2. Pastilele pentru dureri de tot felul. Sunt esențiale. Atât pentru a ne face să ne simțim mai bine în acea perioadă a lunii, cât și pentru a ne vindeca migrenele provocate de vizionarea ultimului meci. 🙂
  3. O mostră cu un parfum pe care ni-l dorim. Pe care o utilizăm atunci când eșuează analgezicele.
  4. Rujul preferat, fiindcă ne poate salva ziua și imaginea atunci când pare imposibil. Și fiindcă avem o relație specială cu el, greu de definit.
  5. Portofelul, în care ascundem banii, cardul, amintirile, fotografiile, hârtiile și multe, multe nimicuri. Și în care ne-am dori să ascundem și o scrisoare de dragoste, dar vremurile lui Coco Chanel au apus…
  6. Plasturii, fiindcă știm că ne rănim adesea. Mie-mi place varianta Salvequick Hello Kitty, fiindcă-mi amintește de copilărie, când coatele și genunchii mei erau perfect imperfecți.
How to...

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *