Anul 2020 a venit cu o serie de schimbări pe care le-am trăit cu toții, iar multe dintre acestea au avut loc la nivelul vieții noastre de zi cu zi. Una dintre aceste schimbări este chiar faptul că ne gândim mai mult la curățenie și dezinfecție, atât la birou, cât și acasă. Din respect pentru sănătate și stare de bine, am început să alegem cu mai mare atenție dezinfectanții de suprafețe, dar și gelurile și soluțiile dezinfectante pentru mâini. Însă ce ar mai trebui să știm despre curățenie și dezinfectanți online, pentru un plus de sănătate?

Sănătatea începe cu propriile acțiuni

Chiar dacă știm prea bine că nu putem preveni toate afecțiunile, este important să ne aducem aminte că prevenția este mereu preferabilă tratamentului. De aceea, am stat de vorbă cu experții cClean și am decis să recomandăm acele produse și mai ales acele acțiuni cu impact pozitiv pentru prevenție, sănătate și stare de bine. Printre acestea se numără produse și acțiuni cu impact pozitiv pentru mediul în care lucrăm sau locuim, produse și acțiuni cu impact pozitiv pentru corpul nostru, dar și dezinfectante ce acționează prin nebulizare și alți dezinfectanți online.

Accesoriile pentru dezinfecție și dezinfectanții pentru suprafețe

Știm cu toții că biroul este casa noastră departe de casă, așa că la birou, ca și acasă, ne dorim un mediu sănătos și plăcut. De aceea, avem nevoie de dezinfectanți pentru diverse suprafețe, cu sau fără pulverizare, dar și de lavete și de covorașe decontaminante. Deși acestea din urmă erau prea puțin cunoscute până în 2020, ele sunt de real ajutor în menținerea microbilor în afara locuinței sau a spațiului de lucru. Așadar, în locul unei cârpe îmbibate în clor, putem alege o variantă modernă și simplă: un covoraș decontaminant. Vorbim despre un gest simplu, însă cu multiple beneficii.

Dezinfectanții pentru mâini, piele și tegumente

Cum vorbim mai des despre curățenie și dezinfecție, gelurile dezinfectante au ajuns să facă parte din viața noastră de zi cu zi. Însă trebuie să știm că acestea sunt disponibile în mai multe forme, texturi și la gramaje diferite. Oferta cClean include și brandul Purell, cel mai popular produs de acest fel în SUA. Gelurile dezinfectante Purell sunt recunoscute drept fiind cele mai rapide în ceea ce privește eliminarea germenilor de la nivelul mâinilor. În plus, oferta cClean include dezinfectanți online rapid și ușor: Purell și alte tipuri de gel, dar și șervețele dezinfectante, alcool sanitar și săpun lichid.

Pasul final: dezinfectantele prin nebulizare

S-ar putea să vă întrebați ce sunt și la ce folosesc dezinfectantele ce acționează prin nebulizare. Ei bine, anumite spații închise, așa cum sunt sălile de operație, ambulanțele, cabinetele medicale, anumite depozite sau birouri, au nevoie de un plus de protecție. Aici, nu putem vorbi despre curățenie și dezinfecție riguroasă fără să ne gândim la dezinfectantele prin nebulizare.

Pe scurt, prevenția și sănătatea ne îndeamnă să alegem produse de înaltă calitate atunci când vine vorba despre curățenie și dezinfecție la birou și acasă și să facem acele mici gesturi în plus care ne garantează un plus de protecție. În plus, când vine vorba despre spațiile închise cu potențial infecțios, ar trebui să luăm în calcul achiziționarea unor dezinfectante prin nebulizare de înaltă calitate, pe lângă ceilalți dezinfectanți online.

How to...

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *