Huawei Consumer BG a invitat consumatorii să se bucure de vară alături de cele mai performante smartwatch-uri lansate recent, HUAWEI WATCH 3 Pro și HUAWEI WATCH 3, printr-o serie de provocări atractive.

Astfel, sub umbrela campaniei #ExploreMoreOfYourSummer, competiția #Huawei21DayChallenge a venit în întâmpinarea acestora cu 21 de provocări dedicate. În urma acestora, participanții au avut șansa de a câștiga două HUAWEI WATCH 3 și vouchere în valoare de 210 lei pentru achiziționarea WATCH 3 Series, în cadrul www.huaweistore.ro. Noile smartwatch-uri au un design elegant și îndeamnă la un stil de viață sănătos și mai activ.

Conceptul unei super campanii

Conceptul acestei campanii a pornit de la ideea că un nou obicei sănătos trebuie repetat timp de 21 de zile la rând pentru a deveni realmente obicei. Timp de 21 de zile, Huawei a oferit premii speciale celor care s-au alăturat provocării, pentru a-i susține să ducă mai departe un nou stil de viață mai activ și mai sănătos, cu noi obiceiuri la fel de sănătoase.

Competiția a avut parte de provocări lansate direct de companie, pe toate canalele oficiale – Facebook – HuaweiMobileRO, Instagram – @huaweimobilero, Youtube – Huawei Mobile România , dar și pe Huawei Community, premiul cel mare fiind un HUAWEI WATCH 3, un smartwatch flagship elegant și ultra-performant care dispune de o autonomie ridicată.

Pentru utilizatorii Huawei

Practic, utilizatorii au fost stimulați să participe la #Huawei21DayChallenge atât de către brand, cât și de influencerii care s-au alăturat provocării, campania bucurându-se de o audiență mare în social media prin mixul variat de canale utilizate. În total, în campanie s-au înscris 4.200 de participanți, care au avut de depășit o serie de provocări lansate de brand și de influencerii implicați în campanie.

Printre provocările lansate se află parcurgerea a peste 10.000 de pași într-o zi, monitorizarea calității somnului și a nivelului de stres sau susținerea unor antrenamente zilnice, timp de 21 de minute, utilizatorii fiind îndemnați să arate numărul de calorii arse în această perioadă. Totul a plecat de la ideea de a dobândi un nou obicei pozitiv și de a adopta un stil de viață mai sănătos în fiecare zi.

Ce spun reprezentanții Huawei în România

Interacțiunea smart, conectarea zilnică la un stil de viață sănătos, monitorizarea sănătății pe tot parcursul zilei, bateria care durează sau designul elegant sunt câteva dintre aspectele cu care noua serie de ceasuri impresionează. De aceea, credem cu tărie că un astfel de smartwatch poate contribui la schimbarea obiceiurilor noastre și la transformarea lor în obiceiuri cu impact pozitiv, care să ne dea un boost de energie în fiecare zi și care să ne ajute să devenim cea mai bună versiune a noastră.”

Sabina Știrb, Marketing Director Huawei Consumer BG

#ExploreMoreOfYourSummer i-a avut alături și pe Mihai Morar, Dani Oțil, Lorena Buhnici, Silviu Țolu, Roxana Voloșeniuc, Beatrice Olaru, Racing Academy și Alex Gâlmeanu. Aceștia au lansat câte o provocare comunităților lor, oferindu-le acestora șansa de a explora un stil de viață mai activ în această vară, și desigur, de a câștiga un voucher de reducere pentru un smartwatch din seria WATCH 3.

Despre noua serie HUAWEI WATCH 3

Noua serie HUAWEI WATCH 3 este disponibilă pentru achiziționare pe www.huaweistore.ro și în magazinele de retail ale partenerilor începând din 14 iulie. HUAWEI WATCH 3 Pro Elite are prețul de 2.499 lei, pentru HUAWEI WATCH 3 Pro Clasic prețul este 1.999 lei și pentru HUAWEI WATCH 3 prețul este de 1.699 lei.

În plus, Huawei Online Store a introdus de curând plata în rate, iar cei interesați pot achiziționa HUAWEI WATCH 3 Pro și HUAWEI WATCH 3, în 3 sau 6 rate fără dobândă, dacă dispun de un card de credit la una dintre băncile agreate.

La fel ca și celelalte dispozitive wearables Huawei, seria HUAWEI WATCH 3 permite conectarea cu diferite dispozitive care rulează sisteme de operare Android și iOS.

Boys & Toys

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *