Cafeaua verde Shazili Slim&Fit îmbină dorinţa de a ne regla greutatea corporală cu aceea de a avea un stil de viaţă sănătos. Produsul se prezintă sub formă de pliculeţe, asemănătoare celor de ceai şi se utilizează la fel: infuzie cu apă fierbinte, având o plăcută aromă de măr verde. Ambalajul Smart în care se regăsesc pliculeţele de cafea verde ne ajută să monitorizăm consumul!

Pe lângă scăderea în greutate, acest produs are şi nenumărate beneficii asupra sănătăţii, fiind un produs 100% natural: scade nivelul colesterolului, detoxifiază organismul, reglează tranzitul intestinal, metabolismul şi circulaţia sangvină crescută.

Mod de administrare: se bea câte o cană de cafea verde de două ori/zi , înainte de mesele principale (dimineaţa şi seara), timp de cel puţin 2 săptămâni. Produsul se consuma cald şi nu este recomandat persoanelor sub 18 ani şi peste 60 ani, cât şi persoanelor care au suferit atac de cord, femeilor însărcinate sau care alăptează.

Shazili Slim&Fit este mai eficient alături de un regim alimentar sănătos, pentru un organism echilibrat şi eficient ce poate face faţă mai uşor stresului cotidian.

Află mai multe informaţii pe www.shazili.ro

Lifestyle & Leisure

One Reply to “Cafeaua verde Shazili Slim&Fit te ajută să atingi greutatea ideală”

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *