Epilarea definitivă prin tehnologia laser a ajuns acum la performanţă de a putea fi folosită chiar şi pe pielea închisă la culoare prin adăugarea dispozitivelor de răcire a pielii şi utilizarea laserelor cu lungime de undă mai lungi.

În timpul unei şedinţe de epilare cu laser, pielea absoarbe o parte din energia laser înainte ca aceasta să ajungă la foliculii de păr, iar această cantitate este dată de culoarea pielii. Astfel, pielea bronzată va absorbi o energie în exces şi există riscul de a se arde sau decolară. Noile tehnologii laser au reuşit însă să dezvolte sisteme de protecţie care permit răcirea pielii, la câteva grade, pe toată durata tratamentului, dar şi după terminarea acestuia, astfel încât întreaga intervenţie devine nu doar posibilă, dar şi mai puţin dureroasă.

Coquette Beauty Clinique (1)

„Soarele închide culoarea pielii, dându-i o mai mare concentraţie de melanina, ce absoarbe lumina şi o transformă în căldură. Cu cât există mai multe melanina, cu atât tratamentul trebuie făcut cu o intensitate mai joasă. De aceea cei care au pielea mai închisă la culoare trebuie să fie conştienţi că epilarea cu laserul va fi mult mai conservatoare şi deci va necesita mai multe şedinţe pentru a se ajunge la rezultatele dorite”, explica dr. Andreea Iftimie, manager medical Coquette Beauty Clinique.

Coquette Beauty Clinique şi-a asumat încă de la deschiderea primei clinici, în anul 2003, statutul de clinică monospecializata în tratamentul de epilare definitivă şi de promotor şi educator al acestei proceduri. Cu patru clinici proprii în Bucureşti, Cluj, Braşov şi Constantă, Coquette oferă servicii identice în toate cele patru locaţii, sub egida protocolului specialistului recunoscut în epilarea definitivă. Deşi investeşte continuu în echipamente laser de excepţie, Coquette îşi păstrează preţurile avantajoase consolidându-şi astfel poziţia de lider pe piaţă.

Pentru mai multe informaţii, accesaţi www.coquette.ro şi www.epilare-definitiva.ro.

Beauty & Make-up

One Reply to “Epilarea definitivă a ajuns acum la performanţă de a putea fi folosită chiar şi pe pielea bronzată”

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *