În ultimii 150 de ani inovaţiile Bayer au contribuit la îmbunătăţirea calităţii vieţii oamenilor. Lansarea Priorin capsule şi şampon vine să întărească această misiune continuăIngredientele cu efecte dovedite în studiile clinice îţi redau frumuseţea şi  rezistenţa părului, întotdeauna o prioritate!

Un păr sănătos şi plin de vitalitate te ajută să îţi reinventezi look-ul şi îţi defineşte imaginea. Firele de păr găsite pe pernă, pe perie sau cele pierdute după duş te fac să te gândeşti de două ori la următoarea schimbare de look. Dacă numeri mai mult de 100 de fire de păr căzute pe zi, acest lucru poate fi un semn de apariţie a alopeciei (cadere excesiva a parului).

Capsulele Priorin refac rezervele de cheratina (suplimentând L-cistina şi biotina), asigură firelor de păr micronutrienţii esenţiali creşterii (extractul de mei şi uleiul de germeni de grâu), îmbunătăţesc microcirculaţia sângelui la nivelul scalpului şi reduc inflamaţiile de la nivelul foliculilor de păr şi sprijină metabolismul celular (prin pantotenatul de calciu şi miliacin).

Priorin Sampon

Priorin Şampon pentru păr normal şi uscat întregeşte programul de îngrijire a părului cu Priorin capsule. Părul tău este îngrijit delicat şi intens, în acelaşi timp. Ingredientele naturale din Priorin Şampon oferă părului substanţe nutritive esenţiale şi dau strălucire şi volum. Efectele sunt atribuite ingredientelor sale: extracte naturale din plante, extractul de mei, provitamina B5 şi glicoproteine.

Beauty & Make-up

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *