Pentru copiii de la Centrul de zi „Speranţa” din Bucureşti, anul acesta Moş Crăciun a fost alfist. Comunitatea Alfa Club a arătat încă o dată că este plină de oameni cu suflet mare şi a adus zâmbete pe feţele unor copii ocoliţi de o soartă fericită.

Mos Crraciun Alfist8

Pe 18 decembrie, alfiştii au lăsat la o parte discuţiile despre bielete şi DPF-uri şi au înfruntat cu zâmbetul pe buze traficul infernal din Capitală pentru un scop nobil. După o mobilizare exemplară pe forumul Alfa Club, casa iubitorilor mărcii, alfiştii au pus la cale un plan pentru a-l răpi pe Moş Craciun, cu tot cu renii săi. Astfel, ei au împărţit cadouri copiilor de la Centrul de zi “Speranţa” din Bucureşti. Donaţiile membrilor i-au permis Moşului să urce în sanie 25 de pachete pline cu machetuţe, ursuleţi şi dulciuri. Deşi cele două Crăciuniţe au înţeles cu greu ca tortul de 5 kg colorat cu maiestrie nu este pentru consumul în caravană, ci pentru copii, mica bucurie dulce a ajuns întreagă la cei mici.

“Iniţiativa <Moş Crăciun Alfist> a pornit pe forumul Alfa Club, la ideea unui membru al board-ului de conducere, respectiv Catalin Hera. Am invitat alfiştii să facă donaţii, după posibilităţi, pentru a aduce un strop de bucurie în sufletele unor copii care provin din familii nevoiaşe. Zis şi făcut! Oameni minunaţi din ţară şi din străinătate au contribuit la această acţiune, materializată într-un eveniment care, cu siguranţă va deveni unul cu tradiţie şi îl vom repeta şi anii viitori. Am împodobit maşinile (o Alfa Romeo Giulietta, o Alfa 159 şi un GT) cu steguleţe şi podoabe, ne-am costumat în Moş Crăciun, reni şi craciuniţe şi am pornit spre copii. Încă de la intrarea în curtea centrului, copii au început să alerge după maşini şi nu s-au dezlipit de alfele noastre până nu i-am lasat să urce la volan Nu vă pot transmite în cuvinte sentimentele care ne-au încercat, însă pot să vă spun că am simţit într-adevăr că am făcut ce trebuia să facem”, a declarat Alexandru Picioruş, preşedintele Asociaţiei Alfa Club Romania.

Mos Crraciun Alfist14

Mai multe poze, in galeria de mai jos.

Boys & Toys Lifestyle & Leisure

One reply to “Moş Crăciun alfist a vizitat copiii de la Centrul de zi „Speranţa””

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *