Luna august este, probabil, una dintre cele mai fericite şi mai aşteptate perioade din an. În mod tradiţional dedicată concediilor, petrecerilor de pe plajă şi nu numai, dar şi evenimentelor fericite sau foarte fericite, august este o lună care merită să fie sărbătorită şi cu stil, ţinute fun şi colorate şi multă voie bună. De aceea, ne-am propus să vă prezentăm o serie de piese vestimentare ideale în august 2022, toate colorate şi numai bune de purtat la finalul verii.

Am ales să prezentăm doar 3 piese vestimentare ideale în august 2022 pentru că ştim foarte bine cât de mult contează să facem cumpărături inspirate, nu multe şi calitative, nu cantitative. Pe principiul “puţin, dar bun”, vă prezentăm trei variante care vă pot ajuta şi pe voi să faceţi un upgrade al garderobei din punct de vedere stilistic, fără a vă sacrifica bugetul de concediu.

Pantaloni scurţi din denim

Cu siguranţă adevărate vedete ale verii, pantalonii scurţi din denim sunt ideali în plimbare, dar şi la plajă. Comozi şi interesanţi, aceşti pantaloni albi de la Levi’s sunt inspiraţi de moda anilor 90’, un trend puternic pe podiumurile din toată lumea. În plus, imprimeul colorat îi recomandă ca fiind ideali pentru un plus de distracţie şi un look fun, iar materialele de înaltă calitate de la Levi’s sunt deja recunoscute la nivel mondial.

O piesă sport de valoare, care poate rămâne actuală ani de-a rândul!

Tricou cu inserţii din tul

Faptul că Renata Stan este unul dintre designerii noştri preferaţi din România, dacă nu chiar designerul nostru preferat, nu mai este un secret pentru nimeni. Hainele de la Renee D nu sunt doar extrem de frumoase, cu un design original şi inovator, ci şi foarte comode. Renata foloseşte doar materiale de cea mai bună calitate, aşa că un tricou de la Renee D înseamnă o adevărată piesă de lux, chiar dacă vorbim despre o piesă sport.

Un vis din bumbac şi tul, care se poate asorta de minune cu pantalonii de mai sus!

Fustă roz cu pene sau puf

Dacă există un moment potrivit pentru a purta o fustă scurtă, roz şi cu accente din pene sau puf, atunci acel moment este, cu siguranţă, luna august. De fapt, nu putem vorbi despre 3 piese vestimentare ideale în august 2022 fără a aduce în discuţie şi o piesă statement demnă de o petrecere nebună, care poate fi purtată cu uşurinţă pentru un look wow. Unde mai pui că această fustă roz cu pene este de la Reserved, deci are şi un preţ convenabil.

O piesă statement, accesibilă şi uşor de purtat la orice petrecere de vară!

Citeşte şi: 5 piese…

Citeşte şi: Cum să…

Fashion & Accessories

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată.