Odată cu luna mai, ne pregătim pentru sezonul cald, pentru serile superbe de primăvară târzie şi pentru venirea verii. Sezonul cald înseamnă adesea chiar mai mult decât timp liber, distracţie şi voie bună. Înseamnă, înainte de orice, ocazia perfectă de a purta cele mai frumoase şi mai comode haine şi accesorii. De aceea, noi am decis să vă propunem 5 piese vestimentare ideale primăvara şi vara.

Sarafan şi pantaloni scurţi de la Levi’s

Celebrul brand american Levi’s a lansat recent o nouă colecţie vestimentară, Levi’s Fresh. Inspirată de moda anilor 1970, Levi’s Fresh readuce la viață piesele pline de culoare ce au pus stăpânire pe trendurile de atunci, pe vremea când natura constituia nucleul ce dădea viață unei noi colecții vestimentare. Este o gamă de produse realizată cu vopsele pe bază de plante, în care nuanțele vii și pastelate colorează piesele noastre preferate.

Printre cele 5 piese vestimentare ideale primăvara şi vara pe care vi le propunem se numără şi două piese din noua colecţie Levi’s Fresh: un sarafan şi o pereche de pantaloni scurţi. Vestea bună este că pantalonii scurţi sunt disponibili în două culori diferite: galben pastelat şi culoarea anului — Very Peri.

Citeşte şi: Culorile anului…

Accesorii inspirate de rock&roll sau… poveşti cu zâne?

Ca întotdeauna, accesoriile vestimentare sunt extrem de importante în crearea unui look ideal primăvara şi vara. Vestea bună este că pe modivo.ro găseşti o serie de accesorii vestimentare care par să afirme că strada este podiumul nostru, locul unde se nasc tendințele și locul unde găsim cele mai bune surse de inspirație. Indiferent dacă povestea ta este inspirată de un stil rock&roll sau de unicornii şi zânele din basme, e bine să ştii că acum poţi trăi vara cinematografic.

Drept parte din cele cele 5 piese vestimentare ideale primăvara şi vara pe care vi le propunem am ales şi 3 accesorii de pe modivo.ro: o pereche de sandale negre DR. MARTENS, un set format dintr-o poşetă holografică şi un portofel asortat de la ALDO şi o geantă cu accente rock&roll de la COACH.

Pe voi ce vă tentează vara asta?

Citeşte şi: 3 piese…

Fashion & Accessories

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată.