Sezonul estival ne bate la uşă dar, odată cu el, se anunţă şi soare strălucitor şi periculos, dar şi temperaturi în creştere. Pielea noastră are de suferit pe timp de vară, căci expunerea la razele UV, temperaturile înalte şi schimbările de mediu care apar odată cu vacanţele constituie factori externi care predispun la deshidratare, dar şi la apariţia ridurilor. De aceea, revista Flawless v-a pregătit un scurt material cu 3 noutăţi cosmetice ideale vara, care protejează şi înfrumuseţează pielea:

Cremă de soare pentru față SPF 50 ULTRA SHIELD de la MÁDARA

Nu putem discuta despre noutăţi cosmetice ideale vara fără a vorbi despre protecţia solară atât de necesară în sezonul estival! Vestea bună este că acum avem la dispoziţie un produs de top în acest sens, adică Cremă de soare pentru față SPF 50 ULTRA SHIELD de la MÁDARA. Vorbim despre o emulsie fină pe bază de oxid de zinc natural, resveratrol, acid hialuronic și celule stem antioxidante obținute din planta Dracocephalum ruyschiana. Aceste ingrediente de înaltă calitate formează un adevărat scut protector care apără tenul de efectele negative ale razelor UVA/UVB şi nu numai.

Serul Artistry Skin Nutrition Vitamin C + 3HADaily de la Amway

Artistry Skin Nutrition Vitamin C + 3HADaily Serum de la Amway este un ser foarte performant, special conceput pentru a oferi strălucire tenului, dar şi pentru a combate liniile vizibile și ridurile. Practic, acest ser oferă un plus de elasticitate pielii, cu toate avantajele enumerate mai sus. În plus, este bine să ştii că noua formulă a serului combină ingrediente menite să ofere rezultate vizibile asupra tenului, precum vitamina C. Disponibil pe amway.ro.

Loţiunea de corp SUN on the BEACH Glow & Shine Body Lotion de la COSMETIC PLANT

Dacă până aici am discutat despre noutăţi cosmetice ideale vara punând accentul pe ten, acum este momentul să vorbim despre pielea corpului! Vestea bună este că o companie românească de renume, adică COSMETIC PLANT, tocmai şi-a îmbogăţit gama de produse cu o nouă loțiune de corp shiny, şi anume SUN on the BEACH Glow & Shine Body Lotion. Aceasta conţine particule strălucitoare de culoare bronz și auriu şi asigură pielii hidratarea de care are nevoie vara. Aşadar, pe lângă un efect vizibil de strălucire, noua loţiune de corp asigură o piele hidratată, cu un miros irezistibil.

Citeşte şi: Poezie…

Citeşte şi: Noul…

Beauty & Make-up

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *