Noul magazin #RebelBeauty şi-a propus să ofere noi modalităţi de a redefini frumuseţea şi senzualitatea, odată cu inaugurarea magazinului său, situat la etajul 2 al celebrului magazin Cocor din București. Cu o atmosferă vibrantă și cu o gamă variată de produse, #RebelBeauty poate deveni o destinație de top pentru femeile care vor să-şi exprime frumusețea.

Despre deschiderea magazinului #RebelBeauty

La deschiderea noului magazin au fost prezenți mai mulți makeup artiști, influenceri de beauty și reprezentanți ai presei de beauty și lifestyle, aducând o notă de entuziasm și inspirație în acest moment de debut.

Magazinul #RebelBeauty este conceput ca un spațiu unic, unde fiecare femeie poate găsi tot ce își dorește pentru a se simți mai frumoasă, de la produse de îngrijire a pielii, machiaj și parfumerie până la lenjerie intimă și costume de baie de înaltă calitate. Cu o selecție atentă de branduri internaționale și produse inovatoare, #RebelBeauty se angajează să ofere experiențe de shopping memorabile și soluții personalizate pentru fiecare clientă.

Suntem convinși că această destinație va deveni rapid un loc preferat pentru femeile din București și din întreaga țară!

Georgiana Ghideu, CEO #RebelBeauty

Declaraţia CEO-ului

„Suntem extrem de încântați să sărbătorim deschiderea magazinului #RebelBeauty aici, la Cocor. Împreună cu echipa noastră pasionată, ne-am propus să creăm un spațiu care să încurajeze și să celebreze diversitatea frumuseții feminine în toate formele ei,” a declarat CEO-ul #RebelBeauty, Georgiana Ghideu. „Suntem convinși că această destinație va deveni rapid un loc preferat pentru femeile din București și din întreaga țară, care doresc să-și exploreze și să-și exprime autenticitatea și frumusețea interioară.” Clientele din afara Capitalei vor fi încântate să descopere noul magazin şi online, pe rebelbeauty.ro.

#RebelBeauty invită femeile să se alature revoluției frumuseții și să descopere universul vast al produselor și serviciilor sale, disponibile acum la magazinul său din incinta complexului Cocor din București, dar şi online.

Beauty & Make-up

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *