Chiar dacă sezonul rece vine cu o serie de îngrijorări în materie de sănătate și stare de bine, moda reprezintă o modalitate bună de a ne răsfăța în acest an dificil. Nimic nu e mai important decât o pereche de încălțări călduroase în sezonul rece, inclusiv pentru cei mici. De aceea ne-am gândit să vă prezentăm 3 modele de încălțări pentru copii ideale toamna. Toate sunt disponibile la prețuri convenabile la Deichmann, atât online, cât și în magazinele fizice.

Ghetuțe rozalii

Inspirate de serialul Emily in Paris, aceste ghetuțe roz vor aduce cu siguranță zâmbetul pe buzele fetiței tale. În plus, culoare veselă o va ajuta să facă față schimbărilor de la școală și vremii capricioase. Modelul este comod, la modă și foarte călduros, fiind perfect pentru orice prințesă urbană. Nu putem vorbi despre încălțări pentru copii ideale toamna fără a prezenta acest model vesel, fun și incredibil de roz!

Citește și: 3 idei noi…

Eleganță în miniatură

Dacă modelul de mai sus este ideal pentru girly girls, aceste ghete maro sunt androgine, versatile și extrem de comode. Ele pot fi purtate atât de băieți, cât și de fete, pentru un look matur, inspirat de ținutele adulților. Dat fiind nivelul de confort și de calitate, ghetele miniaturale clasice sunt, cu siguranță demne să se numere printre cele mai inspirate modele de încălțări pentru copii.

Cizme inspirate de cerul înstelat

Cine spune că dacă ești mic nu poți avea lumea întreagă la picioarele tale? Aceste cizme bleumarin strălucitoare o vor ajuta pe cea mică să dea frâu liber imaginației. Inspirate de cerul nopții, cizmele sunt ușoare, versatile și comode. Mai mult decât atât, cizmulițele bleumarin sunt și îmblănite, pentru un plus de confort.

Citește și: Noi colecții…

Tu ce modele de încălțări pentru copii preferi în sezonul rece? Noi susținem că și cei mici ar trebui să se bucure de forme la modă și culori strălucitoare, dar și de confort și de căldură.

Fashion & Accessories

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *