Vanotek a lansat o nouă piesă care şi-a propus să reprezinte o adevărată doză de optimism: „Weekend”, cu Veve Milah. Noul single este realizat în colaborare cu Veve Milah şi este o piesă dance, în engleză și spaniolă, veselă ca o zi de vară. Practic, vorbim despre doză puternică de optimism și energie.

Ce este „Weekend”

„Weekend” este o piesă compusă de Vanotek și de Veve Milah, iar versurile au fost scrise chiar de Veve Milah. Piesa este produsă de Vanotek, iar videoclipul a fost regizat de SAN și filmat de David Mogan. Veve Milah este o artistă, compozitoare și producătoare din Ibiza, cunoscută pentru single-ul „Chilleando por Madrid”.

„Weekend” este porția de energie, iubire și pozitivism pe care o împărtășesc publicului. Stay tuned for more”, a spus Vanotek.

Alte colaborări Vanotek

Vanotek nu este la prima colaborare de succes, ci a lansat multe alte piese care s-au bucurat de dragostea publicului, alături de artişti la fel de inspiraţi. Anul trecut, de exemplu, Vanotek a lansat „Someone” feat. Denitia și a produs cele două piese de la Bastard! – „You Lose” și „F..k That”.  

„F..k That” a fost extrem de bine poziționată în topul Shazam Rusia, unde a ajuns până pe locul 1, devansând artiști precum The Weeknd, Dua Lipa, dar și în clasamentele radio de acolo, iar în top Shazam Global, a fost pe locul 29. Pe YouTube, piesa are peste 10 milioane de vizualizări.

Vanotek este unul dintre cei mai cunoscuți și apreciați producători din România, câștigător al discului de platină pentru „Tell Me Who” în Rusia și CIS.

Citeşte şi: ANTONIA prezintă…

Citeşte şi: JORGE a…

Lifestyle & Leisure

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *