JORGE, artistul polivalent care este atât cântăreț, entertainer, actor cât și prezentator TV, a pregătit pentru acest început de primăvară un nou single, “Insomniac”. Noua piesă reprezintă un mix inedit de ritmuri dance, acestea fiind combinate cu vocea caldă, dar masculină a lui JORGE. Versurile piesei reprezintă o adevărată declarație de dragoste, cu subînţeles. Pentru realizarea single-ului “Insomniac”, JORGE a făcut echipă cu Irina Rimes si Ackym, producătorul cu care a realizat și single-ul de iarnă “Jingleman”.

Conceptul şi versurile piesei “Insomniac”

Conceptul și versurile piesei “Insomniac” sunt descrise perfect de videoclipul realizat tot de JORGE, a cărui acțiune se petrece în întregime în… pat. „Îmi place să mă implic în tot de fac. Atunci când am o idee, vreau să o pun cât mai bine în practică și aleg echipa perfectă pentru fiecare proiect. Versurile piesei sunt foarte ofertante, descriu relațiile moderne, roller coster-ul de emoţii prin care ne poartă poveștile de dragoste. “Insomniac”este despre cat de gol ma simt fără ea. A fost o melodie compusă într-o oră, după care am zis că are nevoie de un upgrade, așa că am rugat-o pe Irina Rimes să mă ajute și a venit cu versurile în completare, care să facă piesa și mai bună”. 

Când a fost lansată piesa

Deloc întâmplător, piesa a fost lansată pe magazinele digitale și pe platforma Spotify chiar de Dragobete, sărbătoarea iubirii la români. Videoclipul a fost lansat oficial pe canalul de Youtube a lui JORGE chiar pe 1 Martie. Odată cu lansarea noului single, JORGE dă startul unui concurs inedit pentru fani, care se desfășoară pe paginile sale oficiale de social media, dar și unui turneu de promovare care cuprinde prezențe la mai multe radiouri din țară. 

Citeşte şi: INNA ocupă…

Citeşte şi: Andia a…

Lifestyle & Leisure

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *