Paralela 45 le garantează turiștilor români siguranța vacanțelor în Grecia, dată fiind situația financiară actuală din țară. Ținând cont de faptul că multe din vacanțele cumpărate sunt chartere, românii au majoritatea serviciilor plătite și asigurate, astfel încât nu există riscuri din punct de vedere financiar.
„Agenția noastră se află la dispoziția turiștilor. Avem și un număr de telefon de urgență, 0374.106.406, număr disponibil și pe site-ul nostru. Până în acest moment nu a fost nicio retragere din vacanțele deja planificate, însă am primit numeroase întrebări din partea turiștilor. La chartere, aproape toate serviciile sunt asigurate – transportul, cazarea, iar multe dintre oferte sunt achiziționate cu demipensiune. De asemenea, noi ne ocupăm de transfer și de ghizi, așadar 90% din servicii sunt plătite anticipat”, declară Alin Burcea, președintele Paralela 45.
Paralela 45 are 10 zboruri charter pe destinația Grecia. Plecând din București și din Cluj, zborurile au destinații precum Creta, Rodos, Zakynthos, Kos, Santorini și Mykonos. Aceste 10 operări însumează aproximativ 25,000 de turiști, la care se adaugă circa 8,000 de turiști care aleg să meargă cu mașina personală.
Lifestyle & Leisure

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *