În primele douăsprezece luni, pielea bebelușului este deosebit de fragilă. Îngrijirea ei trebuie realizată cu o atenție deosebită și fiecare schimbare de scutec trebuie să fie un moment relaxant. În această perioadă, bariera naturală a pielii trebuie să se dezvolte pe deplin și să se obișnuiască cu noul mediu. De aceea, e necesară folosirea unor unguente speciale și creme care să ofere o protecție suplimentară. Bepanthen a creat o formula care protejează pielea vulnerabilă a bebelușului tău, în primele douăsprezece luni de la naștere.

Bepanthen EXTRA

Formula inovatoare Bepanthen Extra este un unguent conceput în urma celor mai recente studii științifice pentru a fi ușor de aplicat și pentru a oferi o protecție suplimentară pielii bebelușului. Ingredientele formează un strat transparent pe piele, rezistent la apa, în timp ce îi permite să respire. În plus are proprietatea de a proteja pielea de frecarea scutecului.

Bepanthen a ales atent ingredientele pentru acest produs: ulei de măsline pentru a menține nivelul optim de hidratare al pielii și vitamina B3, pentru că este cunoscută pentru efectul de îmbunătățire a funcției de barieră protectoare a pielii prin creșterea producției de lipide la nivelul acesteia.

Chiar dacă producătorul a destinat-o celor mici, Bepanthen este minunată și pentru altele: eu o folosesc și recomand pentru calmarea iritațiilor de după epilare – nu m-a dezamăgit niciodată.

Beauty & Make-up

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *