Nopţile pierdute în cluburi, sesiunile interminabile sau programul în ture de noapte la job lasă inevitabil semne pe faţa oricui. După ce am testat, răstestat produse şi am sacrificat tone de castraveţi, avem, în sfârşit, un truc eficient împotriva cearcănelor şi pungilor inestetice de sub ochi.

Remescar Pungi sub ochi & Cearcăne este o cremă revoluționară cu rezultate dovedite clinic, ce ajută instant și eficient la diminuarea pungilor de sub ochi și a cearcănelor întunecate cu doar o singură aplicare pe zi.

remescar-15-septembrie-0007

Folosind o combinație unică de minerale din argilă și un complex bi-peptide, împreună cu tehnologia revoluționară EYESYL, Remescar Pungi sub ochi & Cearcăne identifică zonele cu probleme, determinând imediat o strângere puternică a pielii, o reducere a acumulării lichidului sub ochi și o pauză micro-musculară.

Pielea din jurul ochilor este zona cea mai delicată a feței, dar și cea care necesită o îngrijire atentă, fiind primul indicator al stării de sănătate sau al vârstei.

“Niciodată nu endorsez sau vorbesc despre un produs decât atunci când îl testez și cred cu adevărat în el. Folosesc Remescar Pungi sub ochi & Cearcăne de aproximativ 3 săptămâni, dinainte de a pleca în America, și încă sunt uimită de rezultatele pe care le obțin în urma folosirii acestuia. Ce-mi place cel mai mult, este ca funcționează de la prima aplicare. Nu este un tratament pe care trebuie să-l folosiți câteva săptămâni pentru că în mai puțin de 5 minute se pot vedea rezultatele”, a precizat Andreea Raicu în cadrul evenimentului de lansare.

remescar-15-septembrie-0017

Remescar Pungi sub ochi & Cearcăne este disponibil doar în farmaciile Sensiblu.

www.remescar.com

www.facebook.com/remescarsensiblu

Beauty & Make-up

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *