Un mic dejun sănătos este cea mai importantă masă a zilei, spun unii și alții. Nu știm dacă e așa sau nu, dar un lucru e cert: modul în care îți începi dimineața are o influență deosebită asupra felului în care te vei simți întreaga zi. De aceea, este important să iei cele mai bune decizii în ceea ce privește alimentația la micul dejun. Chiar dacă nu ești o persoană matinală, poți obține energia de care ai nevoie aducând mici schimbări în rutina ta de dimineață.

Life Care vine în întâmpinarea ta cu o gamă de alimente speciale care îți vor transforma micul dejun într-o masă sănătoasă și plină de energie, dar și cu o serie de sfaturi practice.

Înlocuiește cafeaua normală de la micul dejun cu cea BIO

Pentru cei mai mulți dintre noi, fiecare zi începe cu o ceașcă de cafea aromată. Dar ce ai zice dacă ai consuma o cafea cu și mai multe beneficii ca cea pe care o bei de obicei? Cafeaua instant Magic Energy – Eco Coffee este un amestec unic, care îți răsfață simțurile, te energizeaza și vitalizează, dar într-un mod foarte sănătos. După ceașca de dimineață, vei simți cum organismul se „trezește la viață”.

Savoarea unică și beneficiile deosebite pentru sănătate sunt date de combinația dintre cafeaua Arabica BIO (provenită din culturi exclusiv organice), extractele BIO de ganoderma și ginseng, precum și BIO siropul de porumb pudră. Ganoderma și ginsengul sunt binecunoscute pentru efectele lor tonice și energizante, pentru îndepărtarea senzației de oboseală, stimularea activității cardiace și a sistemului imunitar, dar și pentru încetinirea procesului de îmbătrânire prematură.

Un mic dejun sănătos - Magic Energy eco coffee
Un mic dejun sănătos – Magic Energy Eco Coffee

Prepară-ți un smoothie rapid și ai parte de un mic dejun sănătos

De foarte multe ori ne trezim târziu, suntem pe fugă, găsindu-ne în situația de a sări peste micul dejun din cauza faptului că prepararea acestuia ar dura prea mult. Ei bine, există o variantă ideală: smoothie delicios.

Vegan – Protein Smoothie Meal Balance este o combinație unică, 100% naturală de proteină de cânepă BIO, proteină de orez, cocos și cacao, care amestecată cu banane, avocado sau alte fructe dupa preferință se tranformă într-un mic dejun delicios de sănătos pentru o zi energică. Cânepa este o sursă importantă de Omega 3 și 6, și alți aminoacizi esențiali, fiind ușor de digerat.

Un mic dejun sănătos - vegan smoothie
Un mic dejun sănătos – Vegan – Protein Smoothie Meal Balance

Batoane vegane, opțiunea perfectă pentru micul dejun la birou

Cea mai practică și sănătoasă opțiune în cazul micului dejun la birou: batoanele vegane. Disponibile în două variante: Baton Vegan Proteic cu boabe de cacao Meal Balance® și Baton Vegan Proteic cu Cappucino Meal Balance®, batoanele sunt sățioase reprezentând o masă foarte hrănitoare. Acestea reduc oboseala, senzația de foame și asigură un plus de energie pe întreaga zi. Având în compoziție L-carnitină, ajută la transformarea grăsimii în energie (accelerează arderea grăsimilor ingerate din alimente).

Un mic dejun sănătos - baton vegan proteic
Un mic dejun sănătos – Baton vegan proteic Meal Balance

Un mic dejun sănătos îți asigură o îmbunătățire semnificativă a nivelului de energie pe timpul zilei. Așa că sfatul nostru este să nu alegi meniuri complicate, ci doar alimente deosebite.

Vezi și: Consumul de cafea înainte de ora de culcare nu afectează somnul

 

Lifestyle & Leisure

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *