Jamie Hyneman şi Adam Savage ne încântă sâmbătă, 2 iulie, de la ora 17:00, pe Discovery Channel, cu ultimul sezon din Vânătorii de mituri.

Ce surprize îi aşteaptă pe telespectatori? Iată scurte descrierilor ale episoadelor şi ale nebuniilor pe care cei doi le vor face:

Episodul 1 – Banda adezivă se întoarce

În sezonul de adio, Vânătorii de mituri construiesc o catapultă și încearcă să-i salveze viața lui Buster cu leacul lormecanic universal: banda adezivă.

Episodul 2 – Haos culinar

Băieții pun la cale un adevărat haosculinar și testează două materiale video senzaționale, devenite virale: creveți proiectați dintr-un tun și un suc dens de tomate, de-a dreptul exploziv!

Episodul 3 – Episod special despre explozii

Adam și Jamie își fac o intrare explozivă și își iau rămas-bun de la îndeletnicirea lor preferată cu două povești explozive și deloc simple.

Episodul 4 – Episod special cu voluntari

Episodul special cu voluntari se concentrează pe un mit despre arme de zombie și cea mai bună metodă de a sta la coadă într-un magazin. Băieții sunt ajutați de o întreagă armată de cobai umani / voluntari.

Episodul 5 – Oamenii-rachetă

Adam și Jamie testează unul dintre miturile preferate ale fanilor, tehnologia explozivă, într-un episod care examinează în detaliu un mega-mit: pot fi folosiți ursuleții de gumă pe post de combustibil pentru rachete?

Episodul 6 – Vânătorii de mituri: În culise

În acest episod filmat în culisele seriei, Adam și Jamie ne arată la ce să ne așteptăm în ”mama tuturor sezoanelor finale” – și mai ales cum au reușit să facă tot ce au făcut!

Episodul 7– Vagonul zdrobit

Adam și Jamie încearcă cel mai amplu experiment din cariera lor și își propun să strivească un vagon-cisternă uriaș, creând vid!

Episodul 8 – Darul distrugerii

Adam și Jamie știu să distrugă mașini cu stil: una cu un aspirator, iar cealaltă – cu o cantitate uriașă de explozibil C4!

Episodul 9 – Greșelile nu sunt permise

Este ultima dată când Vânătorii de mituri mai reiau un mit. Băieții se ocupă de praf, foc și acvarii, aruncă tot soiul de chestii în aer – și fac totul în numele științei!

Episodul 10 – Episod special – Reddit

De la bun început, feedback-ul din partea fanilor a fost esențial pentru Vânătorii de mituri. În acest episod din ultimul sezon, aflăm mai multe despre Reddit: internetul preia controlul complet.

Episodul 11 – Vânătorii de mituri: Marea Finală

Ultimul episod din istoria Vânătorilor de mituri. Pregătiți-vă să fiți complet uluiți de cea mai tare finală vizionată vreodată!

Episodul 12 – Vânătorii de mituri: Întâlnirea

Cei cinci Vânători de mituri se reîntâlnesc și ridică încă o dată cortina, pentru a prezenta o finală măreață, instructivă și încărcată de emoție.

Pentru mai multe informaţii despre program, accesaţi www.discovery.ro sau intraţi pe Facebook la Facebook.com/discovery.romania şi pe Twitter @DiscoveryRo.

Fun & Games

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *