Pentru a realiza un look avantajos pentru silueta mignonă, trebuie să cunoaştem câteva artificii stilistice.

Alegeţi pantaloni ţigareta, jeanşi skinny, sacouri deasupra taliei cu decolteul în V, pantaloni scurţi şi fuste mini dacă aveţi picioare subţiri. Nu sunt indicate bluzele foarte largi, pantofii cu bareta pe gleznă, şalvarii şi în general orice piesă cu volum.

Combinaţi pantalonii ţigareta cu un sacou scurt pentru a asigura un efect de alungire a siluetei. Pantofii cu toc şi cu platforma sunt un adevărat aliat al mignonelor, fiind ideali pentru cele care doresc să câştige câţiva centimetri în înălţime.

silueta mignona

Femeile cu o siluetă mignonă nu ar trebui să renunţe niciodată la fusta mini. Pentru un look spectaculos optaţi pentru o fustă cu paiete. Dacă doriţi o ţinută cu adevărat rafinată, purtaţi fusta din paiete cu o cămaşă clasică într-o nuanţă care se regăseşte şi în materialul fustei.

mignona

Sunt recomandate şi fustele creion pentru că acestea subliniază linia corpului, accentuează formele şi crează iluzia de alungire. Dar acest tip de fuste trebuie să aibă o lungime de până la genunchi, altfel scurtează şi mai mult silueta.

Pantofii stiletto sunt perfecţi pentru femeile mignone: alungesc silueta, subţiază glezna şi dau corpului o postură elegantă. O pereche de jeanşi skinny cu talie înaltă sau unii evazaţi şi lungi până la jumătatea tocului vor crea un efect vizibil de alungire.

silueta mignona 2

Fashion & Accessories

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *