“Screw you guys, I’m going home”

Dacă te numeri printre cei care şi-au dorit ca episoadele din South Park să dureze mai mult şi au râs cu lacrimi de fiecare dată când a murit Kenny, eşti fericitul câstigător al unei experienţe incredibile alături de personaje dragi, care sigur o să te încânte.

Trey Parker şi Matt Stone continuă să distreze publicul cu cel mai nou joc din seria “South Park – The Stick of Truth”, un role-playing incredibil de amuzant lansat anul acesta de Ubisoft şi dezvoltat de Obsidian Entertainment în colaborare cu South Park Digital Studios.

Practic, The Stick of Truth este un episod de aproximativ 14 ore în care te implici şi tu, dar nu e nimic complicat. Jocul nu te solicită prea mult, însă a te plimbă pe strazile din South Park, a interacţiona cu toate personajele cunoscute şi chiar a scotoci prin casele lor este o experienţă unică. Lumea South Park este redată minuţios, fiecare obiect fiind o referinţă la serial.

Tu joci rolul unui copil…cu ceva probleme, care se mută în micul oraşel South Park. Personajul îl poţi modifica în funcţie de gust şi poţi alege între patru clase: Fighter, Thief, Mage şi… Jew (evreu), dar diferenţele dintre ele nu au un impact prea mare în evoluţia jocului. Luptele sunt turn-based RPG, simpluţe, dar care lasă loc şi de puţină tactică.

A face parte din lumea South Park te implică automat în jocul celor mici în care Cartman este The Grand Wizard, de partea oamenilor, şi Kyle este Regele Elfilor, alături de Stan şi ceilalţi copii-elfi. Şi binenteles, lucrurile escaladeaza în stilul original South Park, de la extratereştrii la nazi-zombies. Replicile sunt incredibil de amuzante, am râs pe tot parcursul acestui joc. Nu lipsesc, de asemenea, fazele absolut dezgustătoare dar care te vor amuza. “South Park – The Stick of Truth” este pentru cei care au urmărit serialul şi gustă acest gen de umor. Nu este pentru cei sensibili şi cu inima uşoară.

Ultimul joc din seria South Park a fost cenzurat în multe ţări, printre care Germania, Austria, Australia, Singapore şi Hong Kong, dar criticile pe care le-a primit au fost mai mult decât favorabile şi pe bună dreptate. “South Park: The Stick of Truth” este un joc amuzant, care reuşeşte cu brio să te transpună într-o lume în care nu credeai că o sa ajungi! Felicitări celor doi care au reuşit timp de 17 ani să ţină seria în top şi pentru că ne oferă acest joc unic. Just play the game!

Atenţie! Deşi “South Park: The Stick of Truth” este un joc cu şi despre copii, NU este pentru copii, sau oameni religioşi, sau angajaţi guvernamentali, sau fanii ai lui Al Gore…

 

Fun & Games

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *