Primăvara a adus nu numai poftă de viață, ci și poftă de mâncăruri ușoare, delicioase și sănătoase, care să te umple de energie. Dă o raită la piață și fă-ți plinul de legume de sezon, foarte gustoase și bogate în substanțe nutritive. Natura știe exact ce îți trebuie în fiecare perioadă a anului!

Pentru a valorifica la maxim aceste legume, tigăile non-adezive Ceramic Control de la Tefal, te ajută să le păstrezi aroma și să le gătești perfect, de fiecare dată. Datorită învelișului lor ceramic care încorporează Thermo-Spot, indicatorul de temperatură exclusiv, vei ști exact care este momentul optim pentru începerea gătitului și vei avea control precis asupra alimentelor.

rsz_tigaie_300dpi_v2

Pui crocant cu sos de iaurt și leurdă, spanac la tigaie cu ouă poșate, frittata cu broccoli și telemea de oaie, cartofi cu mascarpone și verdeață, dovlecel cu roșii și mozzarella – iată doar câteva rețete de primăvară extrem de interesante și simplu de realizat cu Ceramic Control. Rezistente la uzură, ușor de curățat și cu un design modern, ergonomic, aceste tigăi îți garantează succesul gastronomic și îți fac primăvara mai savuroasă!

How to...

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *