Ce înseamnă un produs bun de îngrijire pentru ten mixt și gras? În primul rând, un produs care să nu crească producția de sebum, adică să nu îngrașe și mai tare pielea. În al doilea rând, un produs care să echilibreze, pe cât posibil, producția de sebum și să ajute pielea să lupte împotriva bacteriilor care însoțesc acneea și celelalte imperfecțiuni. La fel ca sufletul, tenul nostru are nevoie de echilibru, mai ales dacă vorbim de un ten mixt sau gras. La fel ca sufletul, tenul nostru poate primi ajutor din natură, pentru că natura știe cel mai bine să restabilească echilibrul. De aceea vorbim despre un extract natural cu efecte miraculoase pentru orice ten mixt și gras: neem.

De unde provine extractul de neem și ce beneficii are?

Neem este un arbore nativ din India, Burma și Pakistan, iar dacă asta nu ne impresionează la prima vedere, trebuie să adăugăm câteva lucruri și să ne întoarcem la una dintre operele lui Eliade. Din Maitreyi am aflat că sufletul oamenilor apropiați de sacru este, în primul rând, mai apropiat de natură. Maitreyi însăși iubește mai întâi un copac, iar copacul o mângâie „cu frunzele pe obraz”, și o face să simtă „o fericire atât de dulce”. În acest loc apropiat de tot ce e sacru, neem este supranumit „Copacul Divin”, pentru că are o serie lungă de beneficii pentru sănătate, echilibru și stare de bine.

Necunoscut la noi și purtând un nume exotic, extractul de neem este folosit de multă vreme în medicina ayurvedică. El previne și tratează foarte multe probleme medicale, de la ulcer și febră și până la afecțiuni dermatologice de toate felurile. Semințele, frunzele, florile și scoarța arborelui neem au puternice efecte benefice și sunt folosite în cercetarea și dezvoltarea medicamentelor, suplimentelor alimentare și produselor cosmetice. Extractul de neem este valoros pentru industria cosmetică fiindcă ajută pielea în procesele de purificare și detoxifiere și auto-vindecare. Cu alte cuvinte, extractul de neem ajută pielea să-și recâștige echilibrul și frumusețea, de fiecare dată când are nevoie.

Produse de îngrijire cu neem pentru ten mixt și gras

Am mai vorbit aici despre tot ce poți să faci pentru a-ți îngriji inteligent tenul mixt sau gras. Iar unul dintre sfaturile noastre se referea la curățarea delicată a tenului, zi de zi. Se știe că frumusețea tenului începe cu un ten curat, iar unul dintre produsele ideale în acest sens este Gelul purifiant cu Neem și Turmeric de la Himalaya Herbals. El te poate ajuta să beneficiezi de toate efectele extractului de neem constant, zi de zi. Ușor de folosit, are o formulă delicată, fără săpun, dar îndepărtează eficient impuritățile și excesul de sebum. Extractul de neem are și efecte antibacteriene, lucru extrem de important când vorbim despre acnee și imperfecțiuni.

Iar pentru câteva minute de relaxare la finalul săptămânii, recomandăm Masca purifiantă cu Neem și turmeric. Ea purifică tenul și echilibrează excesul de sebum, deschide porii blocați și previne apariția coșurilor. Conține și turmeric, un alt ingredient cu origini indiene care este cunoscut pentru efectele sale benefice. Și pentru că echilibrul începe din interior, masca te va ajuta să te relaxezi, să-ți încarci mintea cu gânduri bune, în timp ce ea își face efectul. Adevărul este că problemele tenului sunt adesea legate de propriul nostru dezechilibru, așa că orice mască de față ne va ajuta să ne simțim mai bine și să recâștigăm frumusețe atât în suflet, cât și pe chip.

Produsele de îngrijire cu neem ne ajută să ne acordăm câteva minute de calm și apropiere de natură, chiar de acasă. Și pentru că știm că și tu ai nevoie de un plus de echilibru, măcar la nivelul tenului, te invităm să participi la concursul de pe pagina noastră de Facebook: click AICI și poți câștiga un set format din cele 2 produse prezentate mai sus.

Beauty & Make-up

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *