În acest an se împlinesc 60 de ani de când Tefal confirmă chiar primele sale obiective: de a fi un simbol al inovaţiei şi de a anticipa nevoile consumatorilor, pentru a le oferi produsele de care au nevoie.

Inovaţia sta la baza strategiei Tefal® încă de la înfiinţarea sa. După obţinerea patentului pentru “tigaia care nu lipeşte” în 1954, inginerul francez Marc Grégoire a creat Tefal® în 1956 şi a deschis prima sa fabrica în suburbia Parisului. Este începutul succesului: Tefal vinde 100 de tigăi pe zi, datorită noului înveliş antiaderent. Inovaţia sa vizează procesul de acoperire al discului de aluminiu cu PTFE, prin tratarea sa cu acid hidrocloric. Rezultatul este o tigaie antiaderentă ce va revoluţiona vieţile a milioane de familii din întreaga lume, transformând gătitul într-o activitate simpla şi plăcută.

TEFAL STEAM GENERATOR TOTAL PROTECT XPERT CONTROL

Tefal reţeta succesului: inovaţie continuă

Timp de 60 de ani, procesul neîntrerupt de cercetare şi inovare Tefal a contribuit la creşterea calităţii vieţii consumatorului, ajutându-l totodată pe acesta să se adapteze mai uşor la tendinţele şi schimbările societăţii.

TEFAL CORDLESS

Lifestyle & Leisure

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *