Tendinţele anului 2014 se definesc prin culoare, un melanj de imprimeuri şi texturi – un adevărat omagiu adus femeii sofisticate, sigură pe atuurile ei şi debordând de feminitate.

Takko dedică noutăţile lunii aprilie unei garderobe mixte, compusă din piese versatile, care te vor însoţi în oricare moment al zilei, permiţându-ţi combinaţii nelimitate, fara efort. Tricourile casual, colorate sau în dungi, bluzele din materiale fluide, cardiganele şi sacourile, împreună cu rochiile feminine, te invită să te laşi inspirată de zilele însorite de primăvară, însoţite de adieri blânde şi miresme ale florilor proaspăt trezite la viaţă.

Pentru că nicio ţinută nu este completă fără efectul imbatabil dat de accesoriile potrivite, Takko pune în valoare supremaţia bijuteriilor, cu scopul precis de a accentua atitudinea femeii moderne. Coliere care îmbină textilele cu detalii metalice, modele statement, brăţări din piele, supradimensionate şi ochelari de soare cu rame mari – iată trucul care va transforma în această primăvară până şi cel mai banal look într-o apariţie unică.

Fashion & Accessories

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată.