Discovery Channel prezintă cel de-al doilea sezon al emisiunii Supravieţuire extremă cu Ed Stafford, în care Ed porneşte singur în noi misiuni, fără niciun fel de ajutor, în câteva dintre cele mai ostile medii de pe glob. De fiecare dată acesta are asupra lui doar un telefon pentru situații de urgență, o trusă medicală de prim-ajutor și camera cu care își filmează aventurile. Urmăreşte premiera noului sezon duminică, 19 iunie, de la ora 21:00, pe Discovery Channel.

Ed Stafford drinking from a tortoise shell, Namibia.
Ed Stafford drinking from a tortoise shell, Namibia.

Filmat în cele mai izolate locuri de pe Pământ, de la nisipurile aride și stâncoase din Deșertul Gobi (Mongolia), până în junglele tropicale din Guatemala și întinderile de tufișuri mărunte din Namibia, Ed își propune nu doar să supraviețuiască în fiecare dintre aceste locuri, ci și să ducă o viață fără griji.

După ce a parcurs integral pe jos lungimea fluviului Amazon, într-o călătorie incredibilă de 860 de zile și după ce a petrecut singur 60 de zile pe o insulă pustie, având la el doar camera de filmat, Ed Stafford se întoarce acum punându-şi din nou viața în pericol şi demonstrând că e capabil să supraviețuiască în absolut orice tip de mediu.

 

Ed Stafford crouched down next to his home with a stick and mouse in hand in the hills in Mongolia.
Ed Stafford crouched down next to his home with a stick and mouse in hand in the hills in Mongolia.

Pentru mai multe informaţii despre program, accesaţi www.discovery.ro sau intraţi pe Facebook la Facebook.com/discovery.romania şi pe Twitter @DiscoveryRo.

 

 

Fun & Games

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *