„Video Marketing în 2022”, aceasta este tema SocialPedia 40 powered by Lidl România. Evenimentul este dedicat tuturor pasionaților de universul digital și va avea loc offline, pe 9 august 2022, de la ora 18:30, la Restaurant Monarh.

Speakerii acestei ediții sunt: Silviu Antohe – Executive Creative Director, MullenLowe România, Ioana Puiu – Content Creator și Mugur Pătrașcu, Antreprenor, specialist în marketing digital.

De ce este important să vorbim despre Video Marketing în 2022

Conținutul video a început să câștige din ce în ce mai multă popularitate, iar rețelele sociale s-au adaptat pentru acest tip de content. Facebook, Instagram, TikTok, YouTube şi Snapchat sunt cele mai utilizate platforme sociale din România, iar acestea se bazează şi pe conținut video.

Conform unui studiu realizat de Entrepreneur, 64% dintre marketeri susțin că reușesc să crească vizibilitatea brandurilor cu ajutorul campaniilor de video marketing. 88% dintre marketeri sunt mulțumiți de rezultatele campaniilor de video marketing, conform Animoto.

În plus, 54% dintre consumatori vor să vadă mai mult content video de la brandurile, business-urile și creatorii pe care îi urmăresc, conform HubSpot. În 2022, un utilizator obișnuit petrece 100 de minute pe zi urmărind clipuri online, iar mai mult de 75% dintre toate videoclipurile sunt redate pe dispozitive mobile, conform eMarketer.

Despre toate aceste lucruri se va discuta pe îndelete la SocialPedia 40. Tot aici creatorii pot afla cum să facă campanii de video marketing eficiente, atât din perspectiva brandului, a specialistului, cât și din perspectiva creatorului de conținut.

Subiectele abordate la SocialPedia 40

Evenimentul SocialPedia 40 va încerca, prin vocile speakerilor, să răspundă la cele mai importante întrebări referitoare la Video Marketing în 2022:

  • De ce campanii de video marketing în strategia de comunicare?
  • Cum arată o campanie de video marketing completă și corect implementată?
  • Cum implicăm influencerii în campaniile de video marketing?
  • Care este viitorul industriei de video marketing?
  • Cât durează crearea și promovarea conținutului video, dacă ești influencer?
  • Care sunt cele mai potrivite platforme de video marketing pentru tine sau business-ul tău?

Ce spun organizatorii evenimentului

Conținutul video câștigă popularitate pe fiecare platformă socială. Brandurile și creatorii de conținut sunt nevoiți să se adapteze și să se reinventeze, însă nu este ușor. De aceea, la SocialPedia 40, am invitat specialiști în domeniu, care ne vor împărtăși din experiența pe care o au și ne vor spune câteva secrete pentru conținut video de calitate,declară organizatorii evenimentului.

Despre înscrieri

Înscrierile gratuite la SocialPedia 40 se fac aici: https://socialpedia.ro/socialpedia-40

Citeşte şi: SocialPedia 39…

Lifestyle & Leisure

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *