Skincode Switzerland a lansat Advanced Skin Perfector, un ser cu textură mătăsoasă care estompează liniile fine, matifiază zonele cu probleme și conferă strălucire tenului. Se absoarbe foarte repede și de aceea este o excelentă bază de machiaj, lăsând la suprafața pielii o peliculă insesizabilă care acoperă imperfecțiunile tenului și conferă un aspect desăvârșit.

Skinperfector 2

Pe lângă avantajele estetice, Skin Perfector este o bază de machiaj dermatocosmetică ce are multiple beneficii pentru sănătatea pielii. Ingredientul activ al produsului are la baza CM-Glucan, un extract natural din drojdia de bere care calmează pielea sensibilă, reduce alergiile și neplăcerile provocate de dermatita de contact, îmbunătățind totodată fermitatea și elasticitatea pielii. Formula este îmbogățită cu Vitamina C, bogată în antioxidanți și cu efect iluminator, și acid hialuronic care menține hidratarea timp îndelungat și stimulează secreția de colagen.

Cu Skin Perfector, tenul va arăta sănătos, neted și luminos chiar înainte de aplicarea machiajului căruia îi conferă rezistență.

Se aplică dimineața, pe tenul în prealabil curățat și tonifiat, evitând zona sensibilă a ochilor. După absorbția completă în piele, se poate aplica machiajul obișnuit.

Skincode Switzerland Advanced Skin Perfector este disponibil în Farmaciile Help Net.

Beauty & Make-up

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *