Extractul de gălbenele este un remediu foarte iubit și cunoscut, având de-a lungul istoriei multiple utilizări, atât în domeniul cosmetic, cât și în cel medical. Folosit pentru tratamentul pielii, este benefic atât pentru pielea uscată, cât și pentru cea deteriorată. Acesta stimulează regenerarea rapidă a țesutului, având calități cicatrizante, antiinflamatoare, nutritive și emoliente. De asemenea, este foarte eficient și sigur pentru zona ochilor, unde poate fi folosit pentru a preveni apariția ridurilor.

Pentru a pune și mai mult în valoare esența vindecătoare a plantelor medicinale, printre care și gălbenelele, Ceta Sibiu a dezvoltat o serie de creme în care rețetelor de altădată li s-a alăturat un biocomplex lipidic unic și inovator pe piața românească.

Una dintre cele mai apreciate produse din gamă este Crema de față esențială cu gălbenele și fosfolipide. Cu acțiunea sa calmantă, regenerantă și antioxidantă, aceasta asigură echilibrul tenului, formând un strat protector ce menține nivelul normal de sebum și reduce deshidratarea. Pielea rămâne catifelată și suplă, iar hidratarea se menține chiar și după spălare. Crema este și o excelentă bază de machiaj.

Produsele Ceta Sibiu se găsesc în magazine naturiste, farmacii şi hypermarket-uri.

Pentru mai multe informaţii accesaţi:

www.ceta-sibiu.ro

www.facebook.com/CETASIBIU/

Beauty & Make-up

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *