Scholl a lansat gama inovatoare Velvet Smooth, ce înlătură cu ușurință pielea îngroșată de pe tălpi. Cu un design ergonomic, ușor de folosit și un capăt rotativ abraziv, Scholl Velvet Smooth oferă rezultate similare celor obținute la un pedichiurist profesionist, dar fără a fi nevoie să ieși din casă. Pentru ca tu să te bucuri de picioare frumoase, toată vara.

Motivele pentru care orice femeie se confruntă cu asprirea și îngroșarea pielii de pe talpa piciorului pot fi multiple: purtarea unor pantofi nepotriviți, stilul de mers sau o tendință naturală spre o piele a picioarelor uscată. Un exces de piele îngroșată dură nu este numai supărător și inestetic, dar poate să prezinte și riscuri pentru sănătate, prin cauzarea de răni sau fisuri. În astfel de cazuri, bacteriile pot pătrunde în corp prin rănile deschise și pot determina inflamații.

Pentru a preveni aceste afecțiuni și a scăpa de problema inestetică, pielea îngroșată trebuie înlăturată în mod regulat. Cum? Acum foarte simplu, rapid și sigur, cu ajutorul noului Scholl Velvet Smooth.

Beauty & Make-up

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *