În fiecare an, echipele Elite Model Look din întreaga lume caută viitoare top modele. De 32 de ani consecutiv, Elite organizează cel mai prestigios concurs de modele din lume, oferind miilor de participanți oportunitatea de a păși pe urmele unor top modele precum Cindy Crawford, Stephanie Seymour, Gisele Bundchen, Sigrid Agren, Cora Emmanuel, Ming Xi, Joséphine Le Tutour și Matthew Bell.

CATWALK

Ambasador al frumuseții, Rowenta a dezvoltat în parteneriat cu Elite Model Look linia de produse dedicată îngrijirii personale Rowenta for Elite Model Look (#rowentaforeml #elitemodellookromania), care combină stilurile și tendințele din cadrul prezentărilor de moda cu caracterul practic și inteligent.

Precum modelele de top Elite care împing limitele de excelență pe scenele internaționale, produsele Rowenta for Elite Model Look creează un stil și design atemporale.

Rowenta susține concursul Elite Model Look România 2015 și te invită să pașești în lumina reflectoarelor dacă îți dorești o carieră în lumea fascinantă a modelingului. Participă la castingurile live organizate în luna septembrie în cel mai apropiat oraă sau înscrie-te online pe https://apps.facebook.com/elitecastingro/

 

  1. Constanta City Park : 14-15 septembrie;
  2. Shopping City Ploiești: 17-20 septembrie;
  3. Mega Mall București: 24-27 septembrie.
Beauty & Make-up

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *