Pentru că se apropie cel mai potrivit sezon de plantare a trandafirilor, alege să-ți decorezi grădina cu cele mai delicate flori din colecțiile înmiresmate, disponibile doar în magazinul online Famous Roses.

AllegroMeileodevin

Cu varietatea butașilor de trandafiri din cele mai alese soiuri, grădina ta se va transforma cu siguranță într-un paradis al miresmelor de neegalat. Te-ai gândit vreodată ce au în comun Julio Iglesias, Monica Belluci, Leonardo Da Vinci şi Edith Piaf? Pe www.famousroses.eu descoperi renumiţii trandafiri frantuzeşti, care le poartă numele şi a căror frumuseţe este recunoscută în întreaga lume.

Famous Roses îți oferă o grădină desprinsă din cărțile de povești, având experiență vastă în creșterea, recoltarea, depozitarea și livrarea butașilor de trandafiri.

DonatellaMeikerira

Vei beneficia de îndrumarea și sfaturile utile ale specialiștilor Famous Roses pentru cumpărarea, plantarea și întreținerea trandafirilor de grădină. Comenzile se pot face online, prin telefon sau email, iar serviciul de livrare este disponibil oriunde în România și Europa.

Află mai multe detalii: http://www.famousroses.eu/

Lifestyle & Leisure

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *