Pentru a veni în sprijinul persoanelor care se luptă cu surplusul de kilograme, afecţiunile adiacente acestuia, dar şi pentru a evita oscilaţiile nedorite de greutate, Ropharma a lansat Pagosten, un produs inovator, fără reacţii adverse, destinat managementului greutăţii corporale şi îmbunatăţirii metabolismului – „motorul” ce transforma caloriile în energie.

Multiplele beneficii şi modul inovator de acţiune, ce ajută la menţinerea senzaţiei de saţietate mai mult timp, echilibrarea poftelor culinare excesive şi îmbunătăţirea modului de funcţionare a metabolismului, au transformat suplimentul alimentar Pagosten într-un adevărat aliat pentru siluetele vedetelor, dintre care şi Cristina Herea, frumoasă jurnalista şi prezentatoare de ştiri de la România TV.

Sunt de părere că sănătatea trebuie să fie întotdeauna pe primul loc, chiar şi atunci când ne dorim să pierdem în greutate. Şi cel mai important este să-ţi limitezi apetitul, nu şi opţiunile alimentare! Pagosten, suplimentul Ropharma, le îmbină cu succes pe amândouă,  nu are efecte secundare şi ajută la reducerea numărului de calorii. A devenit cu uşurinţă un aliat nu doar al siluetei, ci şi al sănătăţii mele!”, declară Cristina Herea.

Pagosten, suplimentul alimentar Ropharma poate fi administrat cu 30 de minute înainte de mese,  3-6 comprimate/zi fracţionate în 3 doze sau în funcţie de greutatea corporală. În general, o cură durează până la 3 luni, urmată de o pauză de o lună, apoi administrarea se poate relua. Durata curelor se stabileşte diferenţiat, în funcţie de greutatea corporală. Pagosten este disponibil în farmaciile din toată ţara şi online pe www.ropharma-healthcare.ro la preţul de 32,96 lei.

Lifestyle & Leisure

One Reply to “Ropharma a lansat Pagosten, un produs inovator destinat managementului greutăţii corporale”

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *