Nu trebuie să fii model pentru a avea o coafură stylish, care să respecte cele mai noi tendinţe şi să reziste unei zile toride de vară. Sezonul acesta aduce în prim plan coafuri mult mai relaxate, fie cu accente retro, fie excentrice sau naturale.

Experimentează o serie întreagă de coafuri cu un singur aparat: Multistyler de la Rowenta for Elite Model Look. Cu ajutorul setului de 14 accesorii poţi să îţi ondulezi, îndrepţi sau creponezi părul exact aşa cum îţi doreşti. Încălzitorul integrat garantează difuzia constantă a căldurii, pentru un coafat facil şi rezultate perfecte, iar învelişul ceramic are grijă de strălucirea părului.

Iată câteva coafuri pe care trebuie să le încerci vara aceasta:

Coada de cal la bâză gâtului: Deloc lipsită de inspiraţie, această coafură clasică, dar în tendinţe, este perfectă pentru a limita expunerea la soare a părului şi deci deteriorarea sa. Mai întâi, netezeşte complet părul cu placa de întins din setul Multistyler, prinde coada de cal jos şi lasă două şuviţe laterale, pe care să le treci peste urechi, ascunzând astfel puţin şi bentiţa şi elasticul cu care ai prins coada. Pentru un look mai dinamic, poţi ondula vârful cozii.

Updo retro: Deloc sofisticată, această coafură este perfectă pentru o zi de weekend sau o ieşire cu prietenii în oraş. Ondulează părul cu ajutorul ondulatorului cu diametrul de 32 mm Multistyler, rulează fiecare buclă pe degete şi prinde-le la spate, una în continuarea celeilalte, cu ajutorul agrafelor.

Onduleuri sau bucle? Amândouă sunt la modă, dar fiecare într-un fel aparte. Onduleurile trebuie să fie cât mai naturale, pentru un look lejer şi romantic. Buclele le poţi realiza la câţiva centimetri distanţă faţă de rădăcini, mergând spre moda anilor ’40, sau le poţi tapa pentru un volum descătuşat, asemenea coafurilor anilor ’80.

Beauty & Make-up

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *