Alternativa naturală la antibiotice şi principala sursă de imunoglobuline utilizată în lupta împotriva infecţiilor a fost colostrul, cunoscut şi sub numele colocvial de colastră sau “primul lapte” produs de glandele mamare ale mamiferelor, în ultima parte a sarcinii şi în primele 48 de ore după naştere. Iar acum, când tulpinile rezistente la antibiotice ale agenţilor patogeni s-au dezvoltat, colostrul rămâne unul dintre cele mai eficiente remedii împotriva infecţiilor de orice natură.

Colostrul este o substanţă naturală unică, având cel mai puternic efect de regenerare a corpului uman. Se compune din peste 250 de substanţe naturale care au ca funcţie principală protejarea şi regenerarea celulelor în organismul uman, iar substanţele sale constitutive într-o astfel de concentraţie nu mai sunt găsite în niciun alt produs natural.

Unul dintre cele mai eficiente moduri de menţinere a imunităţii la cote maxime, de prevenire a apariţiei şi a dezvoltării infecţiilor, de grăbire a vindecării şi recuperare după boală este administrarea de suplimente alimentare care conţin extract de colostru bovin, extrem de valoros prin conţinutul său bogat în imunoglobuline, cytokine, lactoferină, vitamine, minerale şi aminoacizi, precum şi alţi nutrienţi în proporţii şi combinaţii unice.

Pentru reglarea funcţiei imunitare, sănătatea sistemului digestiv, creşterea şi dezvoltarea armonioasă a copiilor, prevenirea recurenței infecţiilor şi reducerea microorganismelor patogene, Ropharma a lansat Activit Colostru Premium, un supliment alimentar natural pe bază de colostru şi Vitamina C, cu proprietăţi antivirale, antibacteriene, antimicotice, antiparazitare şi antioxidante. Ceea ce diferenţiază acest produs de altele de acelaşi gen sunt eficiența componentelor ce se află la baza sa: colostrul bovin şi vitamina C.

Vitamina C este un nutrient esenţial pentru organism şi un antioxidant de excepţie ce contribuie activ la frânarea proceselor degenerative din organism. Aceasta este o vitamină hidrosolubilă, care fortifică sistemul imunitar şi întăreşte rezistența organismului la bolile infecţioase, răceală şi gripă. Mai mult, vitamina C protejează celulele împotriva stresului oxidativ, ajută la funcţionarea normală a sistemului nervos, asigură metabolismul energetic normal şi contribuie la reducerea oboselii.

Lifestyle & Leisure

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *