Un model de sandale de la Deichmann a impresionat juriul format din 38 de persoane al concursului Red Dot Award: Product Design 2015. Cu acest model de  încălţăminte din colecţia actuală primăvară/vară, compania din Essen şi-a demonstrat competenţa sa în materie de design în acest prestigios concurs pentru design de produs, care a sărbătorit în acest an 60 de ani de existenţă.

reddot award 2015

Specialiştii internaţionali au dezbătut şi au evaluat fiecare dintre cele 4.928 de produse participante din 56 de ţări. Totuşi, doar conceptele de design care au impresionat prin calitate şi grad de inovare au fost premiate de către juriu. Sandalele marca Graceland de la Deichmann au reuşit să convingă membrii juriului şi au obţinut mult râvnitul sigiliu al calităţii – Red Dot.

Premiul Red Dot este o distincţie internaţională, ce răsplăteşte calitatea înaltă a designului produselor din toate industriile. Juriul internaţional Red Dot acordă acest sigiliu al calităţii doar acelor produse, care prin calitatea lor excelentă se detaşează în mod clar de concepte comparabile, din aceeaşi branşă.

Sandalele de la Deichmann sunt însoţitorul ideal pentru vară. Ele au un design purist şi în acelaşi timp modern. Combinaţia diferitelor materiale, de exemplu pielea sintetică în culoare cognac şi aspectul de plasă al tocului le conferă acestora o formă artistică deosebită, permiţând totodată purtarea lor cu ţinute diferite. Asocierea lor cu pantaloni scurţi casual oferă ţinutei un aer sportiv cert, iar în combinaţie cu rochii de vară ţinuta primeşte un ton jucăuş şi feminin. De asemenea, sandalele sunt deosebit de comode datorită tocului. Modelul este disponibil în magazinele Deichmann (articol 1240053) la preţul de 119 Lei.

Fashion & Accessories

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *