Specialiştii Dove susţin că orice femeie are dreptul la frumuseţe şi fericire. O femeie este mai frumoasă când se îngrijeşte şi are încredere în ea. Ritualul zilnic de îngrijire începe printr-un act de frumuseţe simplu, accesibil, dar care face diferenţa – curăţarea pielii. Cu săpunul-cremă Dove te poţi bucura de o piele fină, catifelată şi frumoasă.

Vizual Dove

Dove este singurul săpun-cremă cu 1/4 cremă hidratantă care nu usucă pielea aşa cum o fac săpunurile obişnuite, fiind potrivit pentru toate tipurile de piele, atât pentru corp, cât şi pentru față.  Având o formulă delicată şi un pH neutru, Dove curăţă delicat pielea şi menţine bariera naturală de protecţie a pielii în stare optimă, protejând-o astfel împotriva deshidratării.

 

De cele mai multe ori lucrurile simple sunt cele care fac difereţa, inclusiv atunci când vine vorba de îngrijire. Curăţarea pielii, deşi de cele mai multe ori nu primeşte o atenţie deosebită, este în sine un act de frumuseţe, care poate influenţa aspectul şi starea de sănătate a pielii, dacă are la bază produsele potrivite. De aceea, săpunul-cremă Dove este nelipsit din ritualul meu zilnic de frumuseţe. Datorită formulei sale delicate, curăţarea pielii este pentru mine un răsfăț care mă ajută să am pielea fină, catifelată şi mai frumoasă”, susţine Oana Cuzino, Prim-Ambasador Dove.

Dove Beauty Cream

Bucură-te de ritualul zilnic de frumuseţe pentru pielea ta, alegând variantele de săpun-cremă preferate din cele opt existente, disponibile acum în noi ambalaje, mai elegante: Beauty Cream Bar, Coconut Milk, Go Fresh Restore, Pure&Sensitive, Gentle Exfoliating, Go Fresh Fresh Touch, Shea Butter, Silk Cream Oil.

Beauty & Make-up

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *