Deichmann propune încălţăminte călduroasă de iarnă, ideală în sezonul rece, pentru un plus de confort.

Într-un univers alb, cu îngeraşi și oameni de zăpadă, ciocolată caldă şi punch-uri cu scorţişoară, cel mai bine este să alegi o pereche de cizme sau ghete călduroase care îţi vor permite să stai cât mai mult pe afară. La activităţile specifice sezonului alb, precum deszăpezirea aleii, maşinii sau pur şi simplu, mai mult mers pe jos din cauza traficului îngreunat, o pereche de ghete sau cizme Deichmann – beige, maro, negre, simple sau cu aplicaţii, îţi va proteja picioarele de temperaturile nemiloase.

Te poţi astfel bucura de peisajul care te înconjoară, dar şi de activităţile specifice lunii ianuarie. Doar nu o să laşi gerul să te ţină departe de reducerile din magazine, de întâlnirile săptămânale sau de noile filme ce ruleaza în cinematografe.

În plus, în magazinele Deichmann, în perioada 5 ianuarie – 22 ianuarie 2017, dacă alegi să achiziţionezi o pereche de încălţăminte aflată la reduceri, vei putea opta pentru o a doua pereche la jumătate de preţ. Dacă te apucă pofta de shopping la o oră nepotrivită, nu uita că magazinul online  www.deichmann.com este mereu deschis pentru tine!

Prețuri: 119 – 299 lei.

Fashion & Accessories

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *