Sensiblu e locul pe care îl vizitezi înainte de a pleca la mare. Locul în care găsești toate mediacamentele de care ai nevoie pentru o trusă de vacanță, dar și cosmetice și dermatocosmetice de o calitate extraordinară, la prețuri decente. E bine să-ți începi vacanța cu o vizită într-o farmacie, ca să nu ți-o închei cu una la doctor. Și dacă vacanța e la mare, farmacia este adesea Sensiblu – pentru oferta generoasă de produse cu protecție solară.

Acum, Sensiblu este la mare! Nu oriunde, ci chiar pe plajă! În Mamaia, în apropierea Cazinoului și a farmaciei Sensiblu, plaja Sensiblu a fost deschisă ca loc al distracției pentru turiștii de toate vârstele. În acest loc al soarelui și bucuriei, distracția e completată de un specialist Sensiblu, permanent prezent. Acesta poate oferi turiștilor sfaturi în identificarea produselor potrivite, noi idei și produse pentru protecție solară, afecțiuni de sezon sau pentru obținerea bronzului mult dorit.

Plaja Sensiblu are o capacitate de 400 locuri/șezlonguri și multe surprize care așteaptă să fie descoperite: cursuri de yoga și pilates, terenuri de volei și fotbal, loc special de joacă pentru copii, amenajat cu zmeie, jucării pentru nisip, tobogan gonflabil. Distracția trebuie să fie imortalizată pentru a fi completă, iar aici turiștii pot păstra orice moment distractiv într-un GIF. Gif-makerul surprinde toate râsetele și poza ajunge rapid pe telefon, iar de acolo până la social media este doar un pas.

Descoperă mai multe despre Sensiblu:

www.sensiblu.com

www.facebook.com/Sensiblu

Lifestyle & Leisure

One Reply to “Plaja Sensiblu: despre soare, distracție și… protecție solară”

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *