Trei piloți din lumea motorsportului au hotărât să-și doneze timpul pentru a cumpăra un timp de calitate pentru copii. Emil Ghinea, Andrei Dumitrescu și Silviu Dumitrescu alcătuiesc echipa Transitions și au decis să-și doneze cursa la Campionatul Național de Viteză în Coastă de la Brașov – Trofeul Opel – pentru ajutorarea copiilor de la Hospice Casa Speranței.

Copiii, dar și piloții, au nevoie de ajutorul tău!

În 2017 numărul pacienților îngrijiți de Hospice a fost de peste 4.000, dar se estimează că nevoia reală de îngrijire paliativă este de 170.000 de pacienți în România. Piloții susțin că au nevoie de ajutorul oamenilor, indiferent dacă vorbim despre cei care urmăresc sau habar nu au cu ce se mănâncă acest sport. “Poți să ne ajuți să ajutam”, transmit aceștia.

Câteva detalii

Trofeul Opel este o competiție foarte apreciată de iubitorii motorsportului. Acesta va avea loc în perioada 13-14 octombrie 2018. 80 de concurenți și un număr mare de spectatori din toată țara se vor reuni la Brașov. “Te așteptăm și pe tine să fii parte din energia ce inundă Brașovul timp de două zile”, spun ei.

Emil Ghinea este câștigătorul locului 1 la categoria H3 a Cupei Gorjului și are 39 de ani. Andrei Dumitrescu a obținut o victorie categorică în cadrul Trofeului Teliu AIMOL, cea de-a doua etapă a Campionatului Național de Viteză în Coastă Dunlop 2018, la volanul unui monopost Tatuus. Silviu Dumitrescu, a urcat pe podiumul Cupei Gorjului, la Rânca, în primul weekend din septembrie 2018, susținut de fratele său, Andrei Dumitrescu. Împreună, cei trei piloți au decis să-și doneze cursa de la Brașov pentru ajutorarea copiilor de la Hospice Casa Speranței.

Cum poți ajuta?

De 26 de ani, Hospice Casa Speranței oferă alinare și confort românilor, fie ei copii sau adulți care înfruntă o boală incurabilă. Organizația a introdus îngrijirea paliativă în România și a oferit până acum sprijin, gratuit și necondiționat, pentru peste 26.000 de pacienți și pentru familiile acestora.

Află mai multe și donează și tu: http://hospice.galantom.ro/fundraising-pages/view?id=6849

#ConcuramPentruHospice

Lifestyle & Leisure

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *