Noua gamă PharmaCore Acne Control tratează eficient acneea, reduce leziunile și previne cicatricile cauzate de aceasta. Produsele au fost dezvoltate din dragoste de viață, cu dorința ca tinerii, dar și adulții, să nu mai stea în intuneric, departe de oamenii, locurile sau momentele pe care doresc să le trăiască. Viața nu mai stă pe loc când poți preveni, trata și îmbunătăți considerabil aspectul feței.

În funcție de gradul de severitate al problemelor întâmpinate, gama PharmaCore Acne Control cuprinde produse ce tratează personalizat fiecare stadiu al acneei și zona de pe față sau corp. Gelul de curățare și tratamentul oral sub forma de plicuri sunt indicate atât bărbaților cât și femeilor – adoloscenți și maturi, fie că suferă de o formă ușoară sau  moderată de acnee. Ajutând la eliminarea excesului de sebum, gelul de curățare conține patente precum Biopep 15®/oligopeptide 10%, Rtf1® /colostru alături de extracte de Boswellia, orez și miere și este destinat tenului sensibil cu tendința de îngrășare sau tenului acneic/cu predispoziție la acnee. Bărbații îl pot folosi și în locul gelului de ras.

Pentru hidratarea zonei afectate, tinerii au la dispoziție gelul, în timp ce adolecentele, femeile tinere sau mature cu ten uscat pot folosi crema de față de două ori pe zi. Formula bazată pe Chelisin® și Iris Florentina reduce leziunile cauzate de acnee, în special la femeia adultă și fumători, dar și la adolescente. Gelul tratament cu acid salicilic, colostru și oligopeptide, prin formula specială cu Biopep 15® reduce activitatea microorganismelor implicate în acnee, stimulând astfel regenerarea celulară, cu efect de tip “peeling”.

Chiar dacă ne confruntăm cu acnee, nu trebuie să uităm de hidratare, esențială în cazul unui ten care este agresat de astfel de probleme. Masca din gamă completă ce luptă împotriva acneei –  PharmaCore Acne Control folosită de două ori pe săptămână va susține aspectul neted și catifelat, oferindu-i feței luminozitate.

Dacă ne confruntăm cu erupții severe pe zone mai întinse pe piept sau spate, cel mai simplu de folosit este spray-ul de corp, acesta fiind soluția ideală pentru zonele greu accesibile.

Orice problemă întâmpinăm în lupta împotriva acneei și indiferent de tipul de ten, produsele PharmaCore Acne Control oferă soluții complete și dedicate pentru reducerea sebum-ului și calmarea inflamațiilor, pentru hidratarea corespunzătoare sau eliminarea punctelor negre. Utilizând produsele adecvate, roșeața este diminuată considerabil, iar leziunile sunt atenuate.

Beauty & Make-up

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *