Primul brand care a redefinit feminitatea și a dat valoare frumuseții naturale, Dove, lansează o gamă destinată bebelușilor, Baby Dove. Brandul își dorește să inspire mamele să își urmeze intuiția și să își îngrijească bebelușul așa cum își doresc, fiind alături de ele la fiecare pas cu o gamă completă de produse dedicate îngrijirii pielii micuților.

Recomandată de Societatea Română de Pediatrie și de Societatea Română de Dermatologie, noua gamă este disponibilă în două variante special create pentru curățarea delicată și hidratarea pielii bebelușului: Baby Dove Rich Moisture – gama dedicată pielii normale și uscate – și Baby Dove Sensitive Moisture – gama fără parfum dedicată îngrijirii pielii sensibile.

Gama Rich Moisture

Special creată pentru bebelușii cu pielea normală și uscată, aceasta include săpun-cremă, loțiune de spălare pentru păr și corp, loțiune de corp, șampon, cremă de protecție împotriva iritației de scutec, șervețele umede cu un parfum delicat special creat pentru pielea sensibila a bebelușului. Produsele Rich Moisture mențin nivelul optim de hidratare a pielii bebelușului.

Gama Sensitive Moisture

Gama fără parfum este special creată pentru a avea grijă de pielea sensibilă a bebelușilor. Gama include loțiune de spălare pentru păr și piele sensibilă, loțiune emolientă hipoalergenică, șervețele umede ce curăță delicat și eficient pielea sensibilă a bebelușului.

Noile produse Baby Dove sunt hipoalergenice, cu pH neutru și cu formule fără lacrimi (loțiunile de spălare, șamponul), fiind potrivite pentru nou-născuți.

Beauty & Make-up

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *