Bilantul îmbucurător al celor 5 zile de Conferinte practice pentru tineri BookLand Evolution din Bucureşti reprezintă dovada nevoii tinerilor pentru o asemenea iniţiativă: peste 1,000 de liceeni şi studenti au venit să afle poveştile de succes ale speakerilor!

Florin_Grozea_la_Bookland_Bucuresti_2015

De luni până vineri (9-13 martie), în intervalul orar 18:00-20:00, au luat cuvântul profesionişti consacraţi, dornici să le împărtăşească sincer experienţele lor de viaţă, cu bune şi cu rele, în speranţa că le vor servi drept inspiraţie şi îi vor ajuta să îşi descopere vocaţia şi să identifice soluţiile optime pentru viitorul profesional. Treizeci de speakeri au fost prezenţi în prima săptămână a conferinţelor practice în Bucureşti, oferindu-le liceenilor şi studenţilor lectii preţioase de viată. Tinerii au primit şi suportul necesar pentru a-şi îndeplini visurile, cele treizeci de personalităţi din diferite domenii oferindu-se să devină mentori pentru tineri aspiranţi la o carieră similară.

BookLand_Evolution_2015_Bucuresti 2

Mihai Găinuşă le-a vorbit celor prezenţi despre parcusul şi experienţa sa profesională şi cum să reuşit să îmbine pasiunea cu profesia pe care o practică cu succes în prezent. Cornel Ilie a venit cu o abordare nonconformistă, lansând provocarea:  “Ai face ce dictează un zar?”, iar zarurile au decis că însuşi el trebuie să se supună unei provocări date de către unul dintre tinerii prezenţi la conferinţă şi anume să faca flotări, spre deliciul participanţilor. În demersul său de a le împărtăşi tinerilor cum anume pot găsi calea către succes,  Florin Grozea a reuşit să discute cu copiii despre ce înseamnă reuşita şi cum anume pot aceştia să ia alegerile cele mai potrivite şi să îşi urmărească idealurile. Celebra actriţă Ana Ularu le-a povestit cu sinceritate celor prezenţi despre contribuţia pe care au avut-o cărţile în dezvoltarea sa personala şi profesională. In prima seară a conferinţelor practice pentru tineri, renumita Mihaela Tatu, prezentatoare TV şi trainer acreditat ANC, le-a dezvăluit secrete despre cum o dicţie perfectă şi o atitudine pozitivă le pot aduce job-ul de vis.  Cristina Bazavan, jurnalist, a discutat despre educaţie şi despre rolul pe care l-au jucat cărţile în cariera sa.

BookLand_Evolution_2015

Vineri, la finalul seriei de conferinte, a fost desemnat prin tragere la sorti câstigătorul locului gratuit în Tabăra Coolturală BookLand. Apoi alti liceeni norocosi, câte unul în fiecare oraş în care BookLand Evolution va poposi pana pe 5 iunie, vor avea şansa să petreacă o vară de neuitat în tabără. Aventura culturală continuă şi în alte 11 oraşe, în perioada imediat următoare Caravana Conferinţelor practice poposind la Brasov.

BookLand Evolution le pune la dispoziţie tinerilor încă o surpriză: este vorba de platforma online www.inPractica.ro, prin care au acces la programe de practică, internship, traineeship, part-time jobs şi voluntariat în companii sau organizaţii din România.

Mai multe detalii pe http://book-land.ro/conferinte

Lifestyle & Leisure

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *