Eşti în faţa garderobei, te pregăteşti să îţi alegi ţinuta pentru o nouă zi şi eşti în pană de idei? Sau ţi se pare ca vestimentaţia aleasă este banală şi nu te pune nicidecum în valoare? Indiferent de situaţia în care te-ai afla, o soluţie rapidă, care să te scoată din anonimat, este una singură: alege perechea de pantofi potrivită!

O pereche de pantofi poate să facă într-adevăr diferenţa şi să joace rolul detaliului care să pună în valoare orice ţinută. Gama larga de modele pe care Deichmann ne-o oferă face posibil ca niciun look să nu treacă neobservat.

89 lei

O ţinuta de zi cu zi, de birou, este adesea gândită în piese clasice şi într-o paletă cromatică neutră. Multe sunt cazurile în care ţinuta office este lipsită complet de sare şi piper. Poate fi însă transformată într-o ţinută care să starnească admiraţie, păstrând caracterul formal şi aducând o notă deosebita, dacă este completată de o pereche de pantofi coloraţi, fie ei cu toc sau balerini.

119 lei

O zi petrecută în oraş cu prietenele sau partenerul? Planul perfect! Nu lăsa problema vestimentaţiei să îţi stea în calea distracţiei. Un rol foarte important în alegerea unui outfit îl reprezintă factorul de confort, deoarece vrei să te simţi bine în propria piele şi să te bucuri de moment, rămânând senzuală şi feminină. O pereche de jeansi îţi asigura confortul de care ai nevoie, iar dacă adaugi un top cu paiete şi o pereche de pantofi cu model decupat, vei obţine un look sexy, dar confortabil.

109 lei

Nici ţinuta destinată mersului la cumpărături nu trebuie ignorată. Pentru că vrei să ai lejeritatea necesara să mergi în cât mai multe magazine şi să probezi cu uşurinta orice, o pereche de jeansi sau colanţi este alegerea cea mai inspirată. Poţi scoate din umbră un astfel de outfit adăugând o pereche de pantofi sport. Iar de aceasta dată culoarea este cuvântul de ordine. Alege un model într-o culoare puternică sau, de ce nu, o combinaţie de mai multe nuanţe.

Deichmann 4

Fashion & Accessories

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *