Zona intimă este una dintre cele mai expuse şi sensibile părţi ale corpului feminin. Oricare dintre noi se poate confrunta de-a lungul vieţii cu probleme ale zonei genitale, acestea fiind afecţiuni des întâlnite şi care, netratate, pot duce la complicaţii.

Pentru că delicateţea te caracterizează, gama Uractiv îţi este alături cu produse dezvoltate pentru starea de sănătate şi de bine. Aşadar, a lansat pachetul Uractiv Forte cu şerveţele intime, disponibil în farmacii.

  • Capsulele Uractiv Forte menţin starea de sănătate a aparatului urinar. Prin compoziţia unică de albastru de metilen şi strugurii ursului, Uractiv Forte ameliorează durerea şi inflamaţia, distruge şi elimină bacterii responsabile de producerea infecţiei urinare, previne formarea litiazei urinare.
  • Șerveţelele intime Uractiv acţionează delicat pentru a curăţa şi reda prospeţimea zonei intime (aspect esenţial în prevenirea infecţiilor urinare).

Uractiv Forte cu șerveţele intime – de nelipsit atunci când riscul apariţiei infecţiei urinare nu te ocoleşte: la mare sau la munte,  la birou sau la concert, după activităţi sportive intense sau după orele lungi de condus, fără pauză. Uractiv – rapid, eficient, vizibil în infeţiile urinare. Mai multe informaţii sunt disponibile pe www.uractiv.ro sau pe www.facebook.com/uractiv.

Lifestyle & Leisure

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *