Le Petit Marseillais® a creat o nouă gamă destinată părului sănătos și strălucitor. Aceasta conține șampon și balsam ce oferă îngrijire specială părului, datorită combinației unice de ingrediente naturale care ajută la îndepărtarea completă a impurităților. Extractele cu beneficii multiple hrănesc parul, lasându-l moale și catifelat.

Noua gamă are la bază o combinație specială de oțet preparat dintr-un extract de trei flori și lapte de migdale, cu o
textură hrănitoare, care completează formula perfectă pentru un păr mătăsos și strălucitor, cum doar Le Petit Marseillais® poate să ofere.

Noul Șampon Le Petit Marseillais® pentru păr strălucitor formează o spumă bogată ce curăță blând și hrănește părul, oferindu-i strălucire. Acesta este primul șampon cu oțet realizat după o rețetă unică, rețetă ce conține petale macerate de nasturtium, camelie și mac, cu efect de iluminare a părului.

Balsamul pentru păr strălucitor Le Petit Marseillais® poate face diferența între un păr deteriorat și lipsit de strălucire și un păr sănătos și luminos. Mixul unic de oțet din flori și lapte de migdale asigură soluția naturală pentru a recâștiga strălucirea naturală.

Beauty & Make-up

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *