Cacharel România a organizat primul Luxury Workshop dedicat bărbaților, în magazinul din Băneasa Shopping City.

Cacharel a prezentat trei ținute din noua colecție primavară-vară 2017: una pentru ceremonii, una de cocktail party și o ținută smart casual. Toate propunerile au fost condimentate de Medical Optik cu trei variante de ochelari de soare din colecția primavară-vară 2017. Beautik Haute Parfumerie a asortat acestora trei parfumuri unice, potrivite domnilor care apreciază stilul, atitudinea și frumusețea. Pe durata evenimentului, reprezentanții brandurilor participante au răspuns întrebărilor celor prezenți, explicându-le de ce aceste ținute sunt unice și în trend, dar și cum le pot mixa în funcție de ocazie.

Workshopul de la #CacharelRomania a avut ca scop creionarea unei imagini a bărbatului modern, unul informat despre tendințele anului 2017 în materie de fashion.

Printre partenerii evenimentului s-au numărat și Morpho Macarons București, Beautik Haute Parfumerie, World Class Romania, La Bottega del Tartufo, Cramele Sarica Niculițel și Fleur Coutur România, iar parteneri media au fost Luxury Magazine si Vinul.ro.

Boys & Toys Fashion & Accessories

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *