Parfois, brandul portughez cunoscut mai ales pentru modelele de genți cu design șic, ne spune ca în vara lui 2020 să ne bucurăm de ceea ce contează cu adevărat.

Noua colecție Parfois, cu titlul „Things That Matter”, poate fi admirată online în exclusivitate pe solmar-shop.ro și este un manifest al funcționalului infuzat cu natural.

Aceasta este vara în care putem să lăsăm în spate artificialul și să facem loc pentru ceea ce contează cu adevărat: să fim atenți la detalii și la simțuri – să ne oprim să atingem, mirosim, auzim cu adevărat, să simțim esențele vieții. Și tocmai acest îndemn transpare și din noua noastră colecție pentru sezonul călduros care vine. Culorile, croielile, texturile utilizate de designerii noștri transmit naturalețe, confort și stil de viață natural.” ne spune Leontina Tătărici, cea care a introdus brandul Parfois în România, pe solmar-shop.ro.

Punctul 0 al colecției

Punctul de pornire al acestei colecții a fost insula Gozo – un loc în care timpul „pare să aibă răbdare”. Centrul colecției este modelul Agnes Åkerlund, surprinsă de lentila minimalistă a fotografului Piczo, care trasează o călătorie de redescoperire a simțurilor și amintirilor estivale.

Atitudine, materiale, forme și texturi

Tonurile, materialele, formele și texturile comprimă principalele trenduri și reflectă dorința noastră comună de a reconsidera obiceiuri și de a găsi timp pentru relaxare, conectare (sau deconectare) și de a ne întoarce la origini, la natural.

Natural infuzat cu funcționalitate și stil – aceasta este tema sezonului.

Piesele vestimentare iconice și comeback-urile anilor ’90

Siluete structurale, minimaliste și palete de culori inspirate din natură dau naștere unor piese vestimentare care arată simplu și se potrivesc perfect pe corpul tău. Este cazul pantalonilor cargo, un design originar militar, cu o croială lejeră și buzunare mari – anticipăm că va fi una dintre cele mai populare piese ale acestui sezon.

Accesoriile vin să facă un statement

Genți cu atitudine

Unele ținute sobre vin în contrast cu accesoriile neconvenționale sau ceva mai relaxate, tip statement, cu forme, texturi și culori care, la fel, aduc aminte de natură.

Se observă gențile de umăr sau de mână, din bambus sau lemn — un amestec de tradițional cu trenduri curente, fiind inserate mici accente de imitație de piele sau piele întoarsă. Gențile supradimensionate se găsesc și ele în colecție, fiind șic și funcționale, în același timp. Sunt aduse și mai mult la viață și se fac observate prin imprimeuri colorate și abstracte.

Bijuterii supradimensionate și pălării confortabile

Colierele XXL sunt o piesă esențială din această colecție și au fost regândite de Parfois cu seturi de lanțuri care să aducă aminte de adâncimile oceanului.  Și cerceii sunt pregătiți de vară și mare, luând forma unor scoici.

O atenție deosebită a fost oferită și pieselor de încălțăminte, creându-se un mix de confort și stil atât în cazul sandalelor tip strap camel, cărora li s-a dat un touch auriu, cât și în cazul pălăriilor – o altă piesă-vedetă a acestei colecții.

Culorile ne aduc mai aproape de natură

Se poartă tonurile neutre și pământii sau ținutele care conțin mult verde, alb și alte culori care induc calmul fără să facă outfit-ul plictisitor. Ținutele sunt fine și robuste în același timp, atrăgând privirile. Aceste look-uri naturale sunt completate de ținutele alcătuite în totalitate din denim – o influență nostalgică a anilor ’90 și, totuși, modernă și suficient de cool pentru femeia din 2020.

Pentru a vedea toate modelele prezente în colecția THINGS THAT MATTER by Parfois, viziteaza solmar-shop.ro/parfois.

Fashion & Accessories

2 Replies to “Noua colecție Parfois primăvară-vară 2020: bucură-te de lucrurile care contează”

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *