Noaptea Devoratorilor de Publicitate este foarte aproape de marele start! Astăzi, 7 noiembrie, de la orele 20.00, la Sala Polivalentă se vor întâmpla lucruri pe care devoratorii nu le vor uita până la adânci bătrâneţi!

În cele 7 ore de program interactiv, pasionaţii de reclame vor viziona patru calupuri de spoturi publicitare, dezbătute cot la cot cu un specialist în comunicare şi se vor convinge că publicitatea românească este în continuare pe val! O demonstrează cele patru spoturi româneşti incluse în programul internaţional al evenimentului organizat în peste 40 de ţări!

În seria succeselor internaţionale ale agenţiilor de creaţie din România se înscrie spotul publicitar „Câinii”, creat pentru Poliţia Română şi semnat Next Advertising. O lecţie oferită pietonilor prin puterea exemplului dat de patrupede, care ştiu să folosească trecerea de pietoni!

Spot : Câinii pentru Poliţia Rutieră

Al doilea spot publicitar care va fi vizionat de devoratorii din întreaga lume este „Depeche Cava d’oro Mode”, creaţie Papaya Advertising, care vorbeşte despre rafinamentul muzical şi culinar din mediul rural.

Spot: Depeche Cava d’oro Mode

Spotul publicitar „Basculanta” pentru Ciuc, de care s-a ocupat echipa de creaţie 23 Communication Ideas, are un mesaj amuzant şi simplu: berea nu se bea pentru promoţii, ci pentru gust!

Spot: Basculanta pentru Ciuc

Cea de-a 19-a ediţie a Nopţii Devoratorilor de Publicitate va fi moderată de simpaticii Răzvan Popescu şi Flick, vedetele Radio ZU, care au mereu pregătite replici spirituale, glume spontane, rime jucăuşe şi rezerve infinite de bună dispoziţie.  După show-ul incendiar susţinut de DJ Cosmin Cojocaru în deschidere, atmosfera va fi întreţinută de super concerte marca What’s Up şi Jagermeister Brass Band.

Aspiranţii la statutul de participanţi la cea mai lungă noapte a publicităţii romaneşti îşi mai pot rezerva încă un loc în mijlocul distracţiei. Biletele sunt disponibile pe www.bilete.ro, în oficiile Poştei Române, în magazinele Inmedio semnalizate bilete.ro, în magazinele Germanos, pe www.myticket.ro şi în reţeaua Diverta, Librăria Eminescu şi magazinul Muzica.

Noaptea Devoratorilor de Publicitate 2014 se anunţă mai creativă, mai interactivă şi mai surprinzătoare ca niciodată!

Lifestyle & Leisure

One Reply to “Noaptea Devoratorilor de Publicitate are loc pe 7 noiembrie, la Sala Polivalentă”

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *