Muzicienii Bogdan-Mihai Simion, Nicu Covaci și Mircea Florian apar într-un nou episod din serialul documentar „Vânătorii de comori: România.” Acesta va putea fi vizionat marţi, pe 28 mai, de la ora 21:00, pe HISTORY Channel.

Despre ce e vorba

Documentarul „Vânătorii de comori: România” aduce în faţa telespectatorilor noi povești captivante, interesante și nedescoperite despre istoria României. Serialul „spune” toate aceste poveşti prin intermediul unor obiecte vechi, pe care oamenii doresc să le vândă. Invitatul surpriză al episodului care va fi difuzat pe data de 28 mai este muzicianul Bogdan-Mihai Simion.

Bogdan-Mihai Simion este un lăutar modern, un cobzar talentat, dar şi culegător de folclor și doctor în litere. Pe scurt, vorbim despre un client cu gusturi rafinate, eclectice și greu de satisfăcut. Acesta a apelat la Vânătorii de Comori pentru a-i găsi un obiect unic, demn de colecția sa. Liviu, Dan, Ștefana și Gabi au ieșit așadar la vânătoare de obiecte muzicale. Scopul lor este acela de a găsi instrumente vintage, discuri rare și obiecte care au aparținut unor legende ale muzicii rock, totul pentru a satisface cerința acestui client.

Alte surprize muzicale

Urmând planul de mai sus, Vânătorii de Comori se întâlnesc cu două legende ale muzicii anilor ’70 și ’80: Nicu Covaci, unul dintre fondatorii trupei Phoenix și Mircea Florian, unul dintre pionierii muzicii electronice din România. Ei vor descoperi câteva discuri de vinil rare printre care și un Bone Record sovietic, imprimat pe o radiografie. Oare o să cânte de bucurie la final? Rămâne ca telespectatorii să descopere toate acestea, într-un nou episod din serialul documentar „Vânătorii de comori: România,” care va putea fi vizionat marţi, pe 28 mai, de la ora 21:00, pe HISTORY Channel.

Citeşte şi: 3 noi…

Citeşte şi: HISTORY…

Lifestyle & Leisure

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *